Reincarcare cartus Canon PIXMA TS3150

Daca folosesti deja un multifunctional inkjet color Canon PIXMA TS3150 sti foarte bine care ii sunt capabilitatile de imprimare, copiere sau scanare si nu o singura data ai fost impreionat de rezultatele pe care le primesti.

Fiind vorba despre un aparat multifunctional care iti permite conectari diverse si in special utilizarea de servicii si software dezvoltat de Canon, atunci cu atat mai mult creativitatea ta nu va avea prea multe limite si vei folosi dispozitivul suficient de intens incat nivelul cernelurilor sa scanda de la o zi la alta.

Din aceste motive de fiecare data ai incercat sa reduci consumul de cerneala, sau poate ca ai intampinat cel putin o data lipsa acesteia. Nu sunt momente tocmai placute pentru ca pana la urma un Canon PIXMA TS3150 te invita chiar el sa il pui la treaba. Cele aproape 8 pagini pe minut pentru imprimarile color si cele 4 pagini pe minut atunci cand printezi alb-negru sunt doar primele motive pentru a nu sta prea mult pe ganduri pana apesi comanda de print.

In orice caz cel mai spectaculos ramane ceea ce primesti in tava de iesire pentru ca privind colile imprimate sau copiate la o rezolutie de 4800x1200dpi in modul optimizat vei fi cucerit de fiecare data.

In ziua in care ai pus in functiune acest multifunctional ai primit in aceeasi cutie primele tale cartuse cu cerneala Canon PG-545 pentru negru si Canon CL-546 pentru color. Mai mult ca sigur ulterior ai incercat sa folosesti si gama de cartuse XL Canon PG-545XL pentru negru si Canon CL-546XL pentru color, care ti-au extins imprimarile pana al cel putin 400 de pagini monocrom si circa 300 de pagini color.

Daca esti in cautarea unei solutii alternative in privinta cartuselor cu cerneala pentru Canon PIXMA TS3150, fara sa pierzi absolut nimic din calitatea pe care o apreciezi atat de mult, mergi direct la responsabilii cu reincarcarile profesionale de la Refill Market.

In Bucuresti, sos. Pantelimon 291, veti gasi exact ceea ce, poate, ai cautat de multa vreme. Un serviciu corect, cu materiale si manopera profesionala pentru reincarcare cartus Canon PIXMA TS3150. Tehnicienii Refill Market verifica de fiecare data cartusele reincarcate pentru a-ti oferi cea mai buna garantie in legatura cu imprimarile pe care le vei realiza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.