Cerneala refill

Cerneala refill pentru imprimante, produsa dupa cele mai inalte standarde, se poate dovedi solutia salvatoare, atunci cand va doriti ca reumplerea cartuselor sa fie una cat mai avantajoasa. Cerneala refill are o compozitie eterogena, datorita proprietatilor multiple, precum uscare rapida, vascozitate redusa, rezistenta in timp la factorii atmosferici, avand in compozitie urmatoarele componente: colorant, lichid cu rol de transport, substante chimice, si aditivi.  Cerneala refill utilizata in imprimarea pe hartie este de doua tipuri: cerneala refill dye, pe baza de colorant, avand solvent pe baza de apa care reda culori vii, aprinse, dar are o rezistenta mica in timp, si cerneala refill pe baza de pigment  care are proprietati precum saturatie, luminozitate si rezistenta mare in timp. Cu o experienta vasta in domeniu, compania noastra si-a diversificat activitatea, adaugand in oferta una dintre cele mai competitive categorii de consumabile. Ghidandu-ne intotdeauna dupa dorinta clientilor si dupa nevoile lor reale, am reusit, incet, dar sigur, sa castigam un portofoliu de clienti stabili, lucru de care suntem foarte mandri. Cu toate ca imprimantele si multifunctionalele cu functii avansate pot beneficia de preturi relativ bune, pretul cartuselor OEM se dovedeste, de cele mai multe ori, a fi unul mare. Aici intervenim noi, oferindu-va solutii si produse eficiente, la preturi avantajoase, in aceasta categorie fiind inclusa si cerneala refill, cunoscuta drept materie prima in procesul de reincarcari cartuse imprimante.

De ce sa achizitionezi un produs nou, cand il poti folosi deja pe cel cumparat?

Cerneala refill, poate reduce semnificativ costurile alocate consumabilelor in cazul unei utilizari intense a imprimantei, si unui volum mare de lucru, fiind una dintre cele mai rentabile investitii pe termen lung. Fidelitatea clientilor, reflectata in calitatea serviciilor, si produselor oferite, se datoreaza, intr-o prima instanta, tehnicii pe care noi alegem sa o folosim, incercand sa evitam situatiile neplacute, in care un refill efectuat gresit poate reduce intr-o mare masura numarul de pagini printate, serviciile de reincarcari cartuse laser si ink jet oferite in cadrul companiei noastre bucurandu-se astfel de o mare popularitate.

Cel mai mare secret – tehnica folosita

Pentru ca refill-ul sa fie unul de calitate, la noi, repartitia cernelii in buretele din cartus se va face egal, impiedicand, in acelasi timp, aparitia bulelor de aer care, cel mai probabil, ar putea fi raspunzatoare de intreruperea fluxului de cerneala. Cerneala refill Ink Mate folosita de noi, dupa o experienta indelungata va garanteaza performante asemanatoare cartuselor originale. Cu o echipa in continua ‘’alerta’’, care nu conteneste in a experimenta, adapta, dar si imbunatati tehnica  folosita, avem placerea de a va pune la dispozitie intreaga noastra experienta in domeniul refill-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.