Cerneala refill Ink Mate si Kit refill Canon PIXMA TS3150

Cand cauti conectivitate la cel mai bun nivel si simultan vrei sa primesti si documente imprimante cu text clar si contrast excelent, este limpede ca ai nevoie de un multifunctional de calitate. Daca adaugi la acestea si posibilitatea de a imprima fotografii fara margini, atunci este clar ca vei avea nevoie sa asezi pe masa de lucru acest multifunctional inkjet color Canon PIXMA TS3150.

Prima impresie este deosebita in special datorita designului compact si a ecranului LCD de 3,8 cm care te ajuta intuitiv sa lansezi comenzile de lucru. De aici inainte prin conectarea in varianta Wi-Fi nimic nu va mai sta in calea rularii celor mai bune imprimari sau copieri de documente, dar si a scanarilor de care ai nevoie.

Cu o rezolutie de imprimare pe care o poti seta pana la 4800x1200dpi si cu o viteza de imprimare in monocrom de 7,7 pagini si 4 pagini in color in fiecare minut de lucru, Canon PIXMA TS3150 se muleaza perfect pe dorinta ta de a dispune in orice moment de lucrari de cea mai buna calitate.

Cartusele standard sunt din Canona PG-545 pentru negru si Canon CL-546 color si vor avea o capacitate de lucru de pana la 180 de pagini pentru ambele variante. Acestea sunt de altfel cartusele cu care multifunctionalul este dotat de catre producator.

Daca observi ca nivelul de utilizare depaseste aceste capacitati, vei putea folosi o varianta extinsa de capacitate prin instalarea de cartuse din gama XL Canon PG-545XL pentru negru si Canon CL-546XL pentru color, acestea avand o anvergura de imprimare sau copiere de 300 de pagini pentru color si 400 de pagini pentru alb-negru.

Oricat de atent vei fi in privinta consumului de cerneluri pentru imprimare va veni un moment in care acestea se vor termina. Acum ai una dintre cele mai bune oferte in privinta reincarcarii de cartuse prin posibilitatea de a le umple personal cu ajutorul kitului de refill si a cernelii refill Ink Mate.

Aceasta gama de produse este dedicata pentru a fi utilizata cu acest model de imprimanta, prin urmare calitatea primta si siguranta utilizarii multifunctionalului vor ramane neschimbate. In egala masura poti sa optezi pentru o reincarcare pe loc la centrul profesional Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291, sau poti lansa online o comanda pentru  cerneala refill Canon PIXMA TS3150  si Kit refill multifunctional inkjet color Canon PIXMA TS3150.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.