Cartus imprimanta Lexmark B2338dw

Extrem de fiabila si foarte rapida, poate genera beneficii consistente in privinta economiei de hartie si toner, ocupa un spatiu restrans pe biroul din firma sau pe cel de acasa. Asa am caracterizat in cateva cuvinte introductive aceasta imprimanta laser monocrom Lexmark B2338dw.

Oricine este interesat de productivitate in timp foarte scurt isi doreste o imprimanta rapida, dar care sa fie in acelasi timp si economica. La aceasta cerinta Lexmark B2338dw raspunde cu acuratete pentru ca intr-un singur minut de rulare al sarcinii pe care o primeste va putea lasa in tava de iesiru nu mai putin de 36 de coli printate impecabil.

Cand aveti un volum lunar recomandat de producator care este cuprins intre 500 si pana la 6000 de coli, nu puteti spune ca ati mai avea vreo grija in aceasta privinta. Singurul lucru de care trebuie intr-adevar sa va ingrijiti este aprovizionarea cu hartie de calitate si desigur cu cel putin un cartus cu toner aflat in rezerva in dulap.

Despre hartie aveti de ales calitatea oferita de greutatea standard pe care producatorii o ofera. Aceasta greutate trebuie sa fie inscriptionata pe top-ul cu hartie pentru imprimanta si trebuie sa aiba valori cuprinse intre 60 si 120 g/m2. Tineti cont ca atunci cand doriti sa utilizati functia duplex este util sa aveti in dulap si un top cu hartie cu valori cuprinse intre 60 si 216 g/m2. Stocarea hartiei in imprimanta se face la un volum cuprin intre 250 si 550 de coli in functie de tava aleasa, insa tava de iesire va putea retine perfect un numar de 150 de coli. Calitatea imprimarii pleaca de la 600x600dpi, insa puteti ajusta fara efort la 1200x1200dpi pentru documente ce necesita un contrast impresionat.

Procesorul este pregatit sa isi impuna viteza de 1 GHz, in timp ce memoria RAM este gata sa stocheze informatii de pana la 512 MB. Daca Lexmark B2338dw este deja conectata la calculator sau laptop prin retea Ethernet puteti incepe lucrul in orice moment. Nu uitati insa ca aveti la indemana si functia Wireless, extrem de profitabila pentru lucrul cu mai multe surse care trimit documente spre imprimare.

In cateva zile, dar desigur si in functie de volumul de lucrari realizate cu acest Lexmark B2338dw, cartusul cu toner starter pe care l-ati primit se va termina. Este vorba despre un cartus care detine o cantitate de toner ce acopera in regim strandard pana la 1600 de pagini.

Abia dupa epuizarea acestuia puteti sa alegeti o varianta de cartus toner model Lexmark B2300A0 pentru imprimanta Lexmark B2338dw pe care il puteti achizitiona direct din magazinul Refill Market, sau prin comanda online. In sos. Pantelimon 291 din Bucuresti oricand poti primi ajutor sau consultanta de specialitate pentru consumabile imprimante sau achizitia unui echipament accesibil care sa se potriveasca nevoilor dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.