Reincarcare cartus imprimanta Lexmark B2338dw

O imprimanta clasica laser monocrom este cea mai potrivita pentru realizarea sarcinilor de printare ce le aveti intr-un birou. Volumul redus al spatiului pe care il va ocupa este intotdeauna un benficiu pe care il veti aprecia, iar aceasta imprimanta laser monocrom Lexmark B2338dw se incadreaza perfect in aceasta necesitate.

Integrarea unui procesor rapid la 1 GHz si suplimentarea memoriei RAM pana la 512 MB, vor oferi certe conditii de lucru rapid atunci cand aveti de imprimat un volum mai mare de pagini.

Daca timpul de aparitie al primei pagini printate este de doar 6,5 secunde, veti fi cu adevarat multumiti cand veti observa ca intr-un minut de lucru acest Lexmark B2338dw lasa in tava de iesire cu capacitate de 150 de coli un volum de 36 de pagini pe minut.

In acest conditii aveti de facut cateva pregatiri simple pentru punerea in functiune a imprimantei. Inainte de orice realizati o conexiune de tip retea Ethernet sau Wireless si faceti o mica provizie de hartie din gama de greutate 60 pana la 216 g/m2.

Tava de intrare este disponibila in doua variante si anume: un sertar pentru stocarea a 250 si un altul pentru stocarea a 550.

In privinta calitatii nimic nu este mai prejos fata de toate cele prezentate deja. De la o rezolutie clasica de 600x600dpi, aveti la indemana chiar atingerea unei calitati de 1200x1200dpi cand necesitatea impune.

Lexmark B2338dw este prevazuta sa functioneze intr-un regim de imprimare lunara care este cuprins intre 500 si 6000 de coli, in timp ce unitatea sa de imagine poate prelucra impecabil pana la 60000 de coli pana cand este necesara inlouirea.

Pana la atingerea acestor valori este insa necesar sa aveti un cartus plin cu toner pentru a mentine nivelul de productivitate al lucrarilor zilnice. Pentru primele circa 1500 de pagini producatorul trimite odata cu imprimanta un cartus starter. Acest volum de lucru este insa la jumatate din capacitatea unui cartus toner Lexmark B2300A0.

Drept urmare cand obervati ca apar semne ca tonerul este pe final, adresati-va unui centru profesionist pentru reincarcare cartus imprimanta Lexmark B2338dw. Acest serviciu va fi disponibil, si realizat pe loc, sau in maxim 24 ore la Refill Market in Bucuresti, sos. Pantelimon 291, iar garantia continuarii cu pagini imprimante de cea mai buna calitate este certa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.