Reincarcare cartus Samsung CLP-415N

Utilizarea imprimarilor color reprezinta un atu atunci cand aveti de prezentat documente importante, fie ele si personale, dar cu atat mai mult atunci cand acestea reprezinta firma la care sunteti administrator. Este suficient sa va ganditi la un CV pe care urmeaza sa-l depuneti fizic la o firma care ar putea sa devina urmatorul loc de munca si la care veti atasa punctat prin printare color portofoliul de lucrari pe care le-ati realizat pana la acel moment.

Pentru ca aceste aspecte sa devina realitate este limpede ca aveti nevoie de un echipament performant, care sa aiba capacitati de imprimare foarte bune si consumuri convenabile de toner. O imprimanta laser color Samsung CLP-415N poate reprezenta exact ceea ce va doriti pentru ca a fost conceputa special pentru utilizari mici si medii ca numar de pagini imprimate, producatorul aratand astfel un volum mediu lunar de circa 1000 de pagini printate.

Din start trebuie sa stiti ca Samsung CLP-415N este rapida si produce intr-un singur minut pana la 18 pagini atat alb-negru cat si color. Prima pagina, cand imprimanta este abia pornita, va fi lasata in tava de iesire dupa circa 14 secunde, iar calitatea imprimarilor se ridica la o rezolutie de 9600x600dpi pentru ambele optiuni de imprimare.

Pentru a se putea atinge aceste performante care se transforma pe loc in beneficii vizibile pe colile de hartie printate, Samsung a ales sa monteze un procesor de 533 MHz si o memorie RAM de 256 MB. Ruland de fiecare data hartie de calitate care trebuie sa aiba indicele de greutate cuprins intre 60 si 220 g/m² pe care il veti alege in functie de formatul pe care imprimati, aveti deja o durata de utilizare extinsa pentru ani la rand si rezultate de exceptie pe fiecare pagina imprimata.

Conectarea lui Samsung CLP-415N la unitatea de calcul pe care o utilizati se poate face fie prin cablul USB 2.0, fie prin retea cablata, sistemul fiind deja incorporat in echipament pentru a rula in protocul de tip 10/100/1000 Base-TX.

Din acest moment veti beneficia de utilizarea de tonere starter pe care producatorul le-a inclus in pachetul imprimantei, ca atare aveti un ecart de lucru de pana la circa 1000 de pagini pentru tonerul negru si cate 700 de pagini pentru cele trei tonere Cyan, Yellow si Magenta. In mod obisnuit aceste tonere sunt de tip Samsung CLT-K504S pentru circa 2500 de pagini monocrom si de tip Samsung CLT-C/Y/M504S pentru circa 1800 de pagini color.

Pentru oricare dintre aceste cartuse veti putea opta ulterior si pentru varianta profesionala de reincarcare cartus Samsung CLP-415N daca o solicitati unui magazin specializat in consumabile imprimante si reincarcari cartuse, precum Refill Market din sos. Pantelimon 291, Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.