Reumplere cartus Lexmark MX317

Cand sunteti in cautare de fiabilitate si durata de utilizare pe termen lung, dar si de posibilitati de imprimare, copiere sau scanare cu optiuni multiple, asezati pe masa de lucru acest multifunctional Lexmark MX317 laser monocrom.

Este un produs cu inalta tehnologie pe care producatorul a adaptat-o pentru utilizatorii de acasa sau dintr-un birou cu anvergura mica spre medie de lucru. Se indica un volum recomandat lunar cuprins intre 250 si 6000 de pagini, insa care nu va putea fi depasit de un maxim de 50000 de pagini intr-o luna, daca se doreste mentinerea lui Lexmark MX317 in stare de buna functionare.

Conectarea este posibila in retea, dar si prin cablu de mare viteza de tip USB. Memoria lui Lexmark MX317 este de 256MB, in timp ce procesorul de tip Dual Core pulseaza cu un ritm de 800 MHz, ceea ce indica timpi de asteptare redusi, dar si suficient spatiu pentru incarcarea documentelor ce urmeaza a fi prelucrate de Lexmark MX317.

Imprimarea si copierea sunt realizate rapid la o viteza de 33 de pagini pe minut, iar prima pagina gata prelucrata va aparea in tava de iesire in circa 6,5 secunde.

Scanarea este pregatita de lucru si aveti la indemana cel mai performant sistem de incarcare automata al colilor – ADF, care permite plasarea a maxim 50 de coli in tava destinata lucrului cu aceasta functie.

Rezolutia la imprimare si copiere este la nivel standard de 600x600dpi, iar la scanare este de 1200x1200dpi in modul optimizat, insa se poate opta pentru rezolutia optica nativa la un nivel de 600x600dpi.

Pentru primele 2500 de pagini prelucrate producatorul lasa alaturi de echipament un cartus starter cu toner, Lexmark MX317 insa ulterior veti putea opta pentru varianta de consumabile din gama 51B2000, 51B2H00, sau reincarcari cartuse.

Atunci cand lucrarile sunt de anvergura, puteti obtine cel mai mic cost pe pagina optand pentru oferta Refill Market de reincarcare cartus Lexmark MX317 laser monocrom. Este o operatiune care se realizeaza cu manopera si consumabile profesionale, dedicate acestui model ce asigura in totalitate continuarea lucrului in conditii optime si economice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.