Cartuse compatibile

Cartusele compatibile, sau aftermarket reduc considerabil costurile imprimarii, oferind, totodata, avantajul pastrarii garantiei echipamentelor. Aceste produse fabricate de producatori terti pot functiona in imprimantele desemnate exact ca si in cazul produselor originale (OEM), precum cartusele HP, Samsung, Canon. Mai exact, cartusele compatibile de imprimante, spre deosebire de cele originale, sunt produse de catre alti producatori decat cei ai imprimantelor, insa urmand intocmai caracteristicile pieselor originale. Mai mici ca pret, aceste cartuse compatibile va pot reduce costurile pentru imprimare, reprezentand cea mai convenabila alternativa la cartusele originale.

Avantajele utilizarii cartuselor compatibile

Un prim avantaj al utilizarii cartuselor compatibile sta in pretul scazut. Achizitionarea unor cartuse compatibile pentru imprimanta dumneavoastra HP, Lexmark, Samsung, Brother, Xerox, Canon, veti reusi sa economisiti mai mult de 50% fata de pretul unui cartus original. Calitatea imprimarii se numara si ea printre beneficiile venite odata la pachet cu achizitionarea setului de cartuse compatibile. Functionarea la aceleasi standard ca si cele originale este una garantata, in timp ce utilizarea acestora se va putea realiza pentru acelasi numar de pagini. Mai mult, cartusele compatibile sunt sigilate, calitatea printarii dovedindu-se, de cele mai multe ori, una excelenta. Si pentru a ne intari afirmatiile, capacitatea de printare in pagini a cartusului s-a dovedit nu de putine ori una chiar mai mare decat in cazul produselor OEM, fapt care cu siguranta ca v-a captat si dumneavoastra atentia.

Cei mai buni producatori de cartuse compatibile

Alegand cei mai buni producatori de cartuse compatibile din Asia si Europa, recomandarea noastra catre dumneavoastra sta in folosirea cu incredere a cartuselor compatibile Katun, Orink sau Static Control. Motivul? Calitate superioara garantata si costuri reduse pentru imprimare! Optand pentru cartuse compatibile produse de Katun, Orink sau Static Control, pentru imprimante HP, Lexmark, Samsung, Brother, Xerox, Canon, veti beneficia de produse fabricate de brand-uri cu vechime, intr-un mediu industrial optim, in care sunt respectate cele mai exigente standarde de calitate. Evitand defectele uzuale, ca defectarea cilindrilor, curgerea cartuselor, functionarea periodica a chip-urilor (pentru un numar mic de pagini), cartusele recomandate si compatibile marcilor de imprimante HP, Lexmark, Samsung, Brother, Xerox, Canon sunt, fara dar si poate, trecute prin verificarea Controlului Tehnic de Calitate, inainte de a fi sigilate si ambalate. Cu o durata lunga de viata si un numar mare de imprimari de calitate, cartusele compatibile se bucura, in continuare, de o reputatie ireprosabila si de un volum de folosinta la nivel mondial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.