Toner refill si chip Xerox Versa LinkB400 sau Xerox B405

Abordarea alegerii unei solutii performante pentru biroul firmei in privinta prelucrarii de documente trebuie facuta tindand cont de volumul de lucrari pe care estimati ca il veti produce. In orice caz este de preferat sa lasati cel putin o marja de +10% pentru situatii speciale, iar acest lucru este acum posibil daca optati pentru unul dintre echiapemtele Xerox.

In acest context o imprimanta laser monocrom Xerox Versa LinkB400 sau B405 pare sa fie o varianta excelenta pentru biroul unei firme cu capacitate medie spre mare in legatura cu necesarul de file imprimate, copiate sau scanate. Asa cum se observa este vorba despre doua echipamente care se diferentiaza special din punct de vedere al capacitatii de incarcare cu hartie.

Altfel ambele echipamente au acelasi model de procesor din gama DualCore la 1,05 GHz si acelasi volum de memorie RAM de 2 GB. In aceste conditii este evident ca volumul de printare este similar si se situeaza la circa 45 de coli pe minut, iar rezolutia maxima poate fi setata la 1200×1200 dpi. Timpul de asteptare pentru a primi o fila imprimata sau copiata atunci cand aparatul este incalzit este de 8 secunde.

Interactiunea cu ambele produse se face foarte simplu datorita ecranului mare de tip LCD color care afiseaza pictograme ce indica clar functiile, setarile si starea de lucru intr-un anumit moment.

Este important de aratat ca nu veti fi constransi sa lucrati doar cu un anumit tip de conectare intre echipament si laptop, PC, sau dispozitivul mobil. Dotarea standard ofera cele mai des folosite variante de conectare de tip Ethernet 10/100/1000 Base-T, cablu de mare viteza USB 3.0, sau modul de conectare la distanta prin Wi-Fi 802.11n.

Daca toate acestea sunt deja puse la punct si unul dintre aceste doua echipamente l-ati instalat si alimentat cu hartie de calitate, lucrul poate sa inceapa deoarece producatorul le-a dotat cu un cartus initial ce prelucreaza circa 5900 de pagini si este de tip Xerox 106R03581.

Retineti ca atunci cand volumul de printare sau copiere este foarte ridicat merita sa folositi cartuse cu volum extra din gama Xerox 106R03583 pentru 13900, sau Xerox 106R03585 pentru 24600 de pagini.

Nu ratati insa nici oportunitaea folosirii unui kit de refill cu toner refill Xerox B400, Xerox B405 si chip Xerox Versa Link B400, Xerox B405 pe care tehnicienii de la Refill Market il recomanda. In sos. Pantelimon 291 din Bucuresti veti gasi de fiecare data cel putin una dintre solutiile ideale de readucere la viata a cartuselor consumate si continuarea in cele mai bune conditii de calitate a activitatii din birou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.