Toner refill Lexmark MX317

Extindeti confortul prelucrarilor de documente prin imprimare, copiere, scanare si trimitere de fax, pastrand constante si pe termen lung fiabilitatea si calitatea care rezulta. Primti toate aceste benefici imediat dupa punerea in functiune a unui multifunctional Lexmark MX317 laser monocrom pentru care deja utilizatorii au aprecieri foarte bune.

Utilizabil prin cablare la o retea locala de calculatoare sau direct prin cablu USB, cu o memorie disponibila de 256MB si un procesor DualCore de 800 MHz, Lexmark MX317 va incanta prin capabilitatile si viteza cu care lasa in tava de iesire documentele date spre prelucrare.

Nu mai putin de 33 de pagini pe minut vor fi gata dupa comanda de imprimare sau copiere, iar scanarea si faxul sunt sustinute de sistemul de tip ADF (incarcare automata a filelor) care permite plasarea a maxim 50 de pagini ce vor fi preluate consecutiv la o singura lansare de comanda in lucru. Puteti imprima fata/verso, iar prima pagina care este gata printata sau copiata va fi disponibila in doar 6,5 secunde.

Rezolutiile sunt diferite in functie de setarile pe care le faceti, pornind de la 600x600dpi si pana la 1200x1200dpi in modurile optimizate atat la imprimare, cat si la scanare. Veti putea folosi usor sistemul de marire sau micsorare a parti din documentele pe care le copiati, prin scalare intre 25 si 400%.

Pentru o luna de zile lucrul este recomandat sa se incadreze intre 250 si 6000 de pagini prelucrate, insa fara a se depasi un volum maxim lunar de 50000 de pagini. Pentru inceput Lexmark MX317 este dotata cu un toner starter de 2500 de pagini, insa continuarea activitatii se poate face si cu utilizarea de cartuse compatibile Lexmark MX317 sau optand pentru serviciul de reincarcari cartuse.

Ca o masura de siguranta puteti achizitiona cu scop de rezerva pentru situatii neprevazute si un toner refill Lexmark MX317 pentru reincarcari cartuse de la Refill Market din Bucuresti Sos. Pantelimion 291. Este un produs verificat pentru functionare perfecta cu Lexmark MX317, avand astfel garantata in continuare calitatea imprimarilor si paginilor copiate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.