Toner refill Lexmark CX317dn

Daca estimarile pe care le-ati facut in privinta numarului de pagini imprimate si copiate intr-o luna de zile se apropie de 5000 de coli si daca doriti ca productivitatea sa fie la un nivel cat mai bun, atunci merita sa utilizati acest multifunctional laser color Lexmark CX317dn in biroul propriu sau in cel al firmei pe care o administrati.

Este un produs care isi justifica pe deplin renumele pentru ca veti putea rula sute de pagini fara sa fie necesara inlocuirea cartuselor cu toner, atat pentru alb-negru cat si pentru color. Acest lucru este datorat caliatii si performantei acestor cartuse de tip Unison care performeaza prin modul in care pot oferi rezultate de foarte buna calitate cu un consum redus de toner.

Pornind in cautarea performantelor lui Lexmark CX317dn aflam ca procesorul pulseaza la o viteza de 800MHz si ca memoria RAM disponibil initial este de 512MB, insa poate fi extinsa pana la 2560MB. Fiind vorba despre un multifunctional dedicat folosirii in birouri, conectarea acestuia se face prin retea cablata, iar daca aveti neaparat nevoie se poate opta si pentru introducerea unui dispozitiv Wireless.

Un alt atu cu care Lexmark CX317dn va fi prezent la fiecare lucrare pe care i-o veti atribui este viteza. Pentru imprimare moncrom viteza este de 23 de pagini pe minut, iar cand printati pagini color se vor gasi in tava de iesire pana la 12,5 pagini pe minut.

Inca de la punerea sa in lucru avantajul utilizarii unui ecran LCD pentru vizualizarea comenzilor si starii in care se afla este esential. Acest ecran are o diagonala de 6 cm si este color. Un accesoriu important care diminueaza semnificativ timpul de primire a lucrarilor este sistemul ADF. Cu ajutorul lui puteti scana extrem de rapid zeci de pagini, insa la fel de simplu il puteti utiliza si pentru copierea de documente.

Rezolutia la imprimare este de 1200x1200dpi si 4800dpi in Color Quality. Actionati ori de cate ori este posibil functia duplex ce este integrata, salvand jumatate din hartia consumata. La copiere calitatea este asemanatoare, in schimb aveti la indemana si sistemul de scalare intre 25 si 400% a imaginii care va fi transferata pe hartie.

Pentru scanare Lexmark CX317dn este gata sa ofere o rezolutie a fisierelor de pana la 1200x600ppi pentru scanari alb-negru, sau 600x600ppi pentru rezultate color. Daca scanati mai multe coli pe o singura fata, viteza de lucru va fi de 30 de pagini scanate pe minut.

Inca de la prima utilizare veti folosi cartusele incluse de producator care pot asigura pana la 750 de pagini color si 1400 de pagini alb-negru.

Este de la sine inteles ca pentru a nu ramane in pana de consumabile puteti achizitiona din timp toner refill Lexmark CX317dn direct de la un partener de incredere ce comercializeaza materiale pentru reincarcare cartuse.

In mod special am mentionat calitatea acestui partener pentru ca la Refill Market in Bucuresti, sos. Pantelimon 291, se pune accent in mod special pe calitatea produselor si serviciilor din domeniul reincarcarilor de cartuse pentru imprimante si multifunctionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.