Toner refill HP Laser Jet color MFP 179fnw

Rezolvarea problemelor ce tin de prelucrarea rapida si economica a documentelor prin imprimare, copiere, scanare si faxare este acum la indemana cu ajutorul acestui multifunctional Laser Jet color HP Laser MFP 179fnw.

Echipamentul HP este conceput in mod special pentru un numar limitat de utilizatori, lucru care este specific unei unitati economice care presteaza servicii. In egala masura acest tip de multifunctional va fi foarte apreciat si de catre membrii unei familii care este angrenata in producerea de documente necesare studiului in scoli sau pentru folosirea lor in scopuri de munca de la distanta.

Capacitatea de lucru pe care HP Laser MFP 179fnw o propune si realizeaza intr-o maniera impecabila va starni interesul celor care vor intra in contact pentru diferite lucrari. Astfel, daca aveti de imprimat sau copiat documente primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa conectati echipamentului la PC, laptop sau la un dispozitiv mobil. Sunt la indemana trei variante de conectare, fie prin sistemul WiFi, fie prin retea locala Ethernet, fie prin cablul de mare viteza USB 2.0.

Dupa conectare asigurati-va ca incarcati tava de intrare cu cel mult 250 de coli de hartie din gama cu greutate cuprinsa intre 60 si 220 g/m². Pe masura ce paginile printate sau copiate se vor aduna verificati tava de iesire pentru ca aceasta nu poate pastra in siguranta mai mult de 50 de pagini.

Daca toate cele aratate sunt realizate, lucrul poate sa inceapa si veti observa va viteza de printare si copiere a documentelor este foarte buna. 18 pagini pe minut pentru monocrom si 4 pagini pe minut pentru color vor fi livrate impecabil la o rezolutie de 600×600 dpi. HP arata ca un volum lunar de 1500 de pagini trecute prin echipament este indicat sa nu fie depasit.

Functia de scanare este capabila sa va ofere fisiere transferabile in computer intr-un ritm de 15 pagini scanate pentru varianta monocrom si 6 pagini scanate pentru color. Daca doriti sa trimiteti documente prin fax aveti la dispozitie nu mai putin de 400 de pagini care se pot memora, un set de 200 de numere apelabile direct si o viteza de 33,6 kbps. Pentru aceste doua functii, scanare si fax, sistemul ADF este de mare ajutor.

Per total, fara un procesor care pulseaza la 800 MHz si o memorie RAM de 128 MB, viteza si calitatea lucrarilor realizate cu acest echipament nu ar fi posibile. In plus, eficienta este sustinuta si de calitatea cartuselor cu toner negru si color. Primele pagini sunt oferite chiar de producator prin includerea in pachet a unui cartus negru de tip HP Original Black pentru 700 de pagini, precum si a unui HP Original cyan / magenta / yellow pentru 500 de pagini.

In special pentru operatorii economici va fi util sa detina in rezerva un set complet de toner refill HP Laser Jet color MFP 179fnw cu care se poate realiza individual reumplerea acestor cartuse. Aceste produse pot fi comandate online sau cumparate direct de la sediul Refill Market din Sos. Pantelimon 291 din Bucuresti.

Tenicienii sunt disponibili pentru a va consilia in privinta utilizarii conforme a acestor produse pentru a fi siguri ca respectati normele de lucru la reincarcarea cu toner a cartuselor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.