Toner refill HP 135A sau HP 135w

Pentru marea majoritate a utilizatorilor care produc si se folosesc de documente imprimate, copiate sau scanate, un echipament de la HP este intotdeauna cea am convenabila solutie. Fie ca il veti utiliza acasa, fie ca doriti sa dotati un birou mic al unei afaceri proprii, un multifunctional laser monocrome HP 135A sau HP 135w isi vor face pe deplin datoria.

Ambele echipamente sunt concepute cu caracteristici similare cu o singura exceptie. Modeul HP 135w este dotat cu o interfata de conectare WiFi care este potrivita in special pentru utilizarea in cadrul unui birou in care mai multi utilizatori acceseaza functiile de imprimare. Altfel, modelul HP 135A este conectabil prin interfata clasica USB 2.0.

Lucrarile trimise spre oricare dintre echipamente se vor derula la o viteza de 20 de pagini pe minut, aspect care le ridica foarte mult aprecierea din partea celor care nu au prea mult timp de asteptare. Sunt suficiente circa 17 secunde de la pornirea echipamentului, timp necesar pentru incalzire, pentru ca prima pagina sa fie deja imprimata. Altfel, sunt necesare 9 secunde din modul Sleep, sau 2 secunde cand echipamentul este utilizat frecvent.

Prin urmare productivitatea este clar sustinuta, iar acest lucru este datorat atat procesorului de 600 MHz, precum si memoriei RAM de 128 MB. Sitemul de imprimare impreuna cu cartusul de calitate foarte buna asigura o rezolutie de 1200×1200 dpi la imprimare si 600×600 pentru scanare.

Se va avea in vedere ca alimentarea cu hartie se face prin intermediul unui sertar de intrare ce primeste pana la 150 de coli, iar la iesire pot fi depozitate pana la 100 de coli prelucrate. Despre hartie, HP anunta ca este de dorit ca aceasta sa fie de calitate, iar acest lucru inseamna ca greutatea sa specifica sa fie regasita in intervalul 60 pana la 163 g/m².

Odata ce aveti acest multifunctional laser monocrome HP 135A sau HP 135w instalat puteti incepe deja lucrul pentru ca producatorul l-a dotat cu un prim cartus demonstrativ cu o capacitate de 500 de coli.

Variantele ulterioare sunt la indemana si pot fi alese dintre urmatoarele: cartus cu toner negru HP 105A W1105A, 1000 de pagini; cartus cu toner negru HP 106A W1106A, 1000 de pagini sau cartus cu toner negru HP 107A W1107A, 1000 de pagini.

Veti retine ca aceste doua echipamente sunt prevazute pentru un ecart de circa 1500 de coli prelucrate in fiecare luna de utilizare. La circa 10000 de coli deja se va impune inlocuirea unitatii de imagine.

Pentru situatii de urgenta, cand volumul de lucru ar putea sa epuizeze tonerul din cartusele de rezerva aveti la indemana o solutie simpla atat timp cat sunteti calificati sa urmati procedurile de reincarcare a unui cartus, utilizand un flacon de toner refill  HP 135A sau HP 135w.

Acest produs este compatibil 100% cu aceste cartuse, lucru care este garantat de profesionistii de la centrul Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.