Toner refill HP 107a sau HP 107w

Renovarea spatiului rezidential implica de cele mai multe ori si utilarea camerei copiilor cu echipamente IT. Pentru a lasa mai mult spatiu pe biroul copilului puteti opta pentru unul dintre modelele de imprimanta laser monocrome HP 107a sau HP 107w.

Motivul este evident si se refera la volumul acestui produs care, pe cat de redus este, pe atat de eficient si precis va fi in utilizare. Ambele imprimante se bazeaza pe acelasi set de caracteristici tehnice cu singura deosebire ca modelul HO 107w este dotat cu un sistem de accesare de la distanta prin WiFi.

Prin urmare fie ca le veti folosi in varianta de conectare prin cablul USB 2.0 de mare viteza, fie utilizatorii se vor conecta cu propriile dispozitive la modulul wireless, rezultatele de foarte buna calitate se vor vedea in scurt timp in tava de iesire cu capacitate de 100 de coli.

Am spus ca in scurt timp, pentru ca aceste modele de la HP au o viteza de imprimare de 20 de pagini in fiecare minut de lucru. Mai mult, despre calitate se poate spune ca este la cel mai bun nivel pentru un model de imprimanta compact, lucru dovedit de cei 1200×1200 dpi pe care ii veti recunoaste in mod evindent pe fiecare pagina imprimata.

Daca instalarea este deja realizata nu uitati sa aveti din timp la indemana hartie pentru imprimanta. Aceasta hartie merita cu prisosinta sa fie de calitate pentru ca partile mecanice si sistemul de imprimare laser sa-si dovedeasca capabilitatile. Utilizati hartie cu varianta de greutate cuprinsa intre 60 si 163 g/m² si formate de tip simplu sau subtire, Puteti incarca tava de intrare cu capacitate de 150 de coli si cu hartie colorata sau cu antet dar si formate de hartie pretiparita, ori plicuri si etichete.

Inainte ca imprimanta sa fi printat 10000 de coli, asta la un ciclu lunar recomandat de 1500 de pagini, nu uitati ca va fi necesar sa inlocuiti unitatea de imagine. In ordinea fireasca al utilizarii primele imprimari sunt asigurate chiar de producator. Acesta a inclus langa echipament un cartus cu toner negru ce are capacitatea de circa 500 de pagini.

Dupa epuizarea acestui cartus va puteti orienta spre achizitionarea unor cartuse de tip laser HP 105A W1105A, HP 106A W1106A (1000 de pagini), sau HP 107A W1107A (1000 de pagini).

Exista insa si varianta reincarcarii in regie proprie cu toner refill imprimanta laser monocrome HP 107a sau HP 107w pe care il puteti cumpara sau comanda prin curier de la Refill Market din Bucuresti sos. Pantelimon 291. Este vorba despre un produs care a trecut testul realizat de tehnicienii Refill Market si este 100% compatibil cu aceste modele de imprimanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.