Toner refill Canon i-SENSYS LBP6030B

Conceputa cu un design elegant, proiectata special pentru uz personal, avand inclusa tehnologie de ultima ora si garantata pentru o imprimare de foarte buna calitate in alb/negru, aceasta imprimanta laser monocrom Canon i-SENSYS LBP6030B asteapta sa-i descoperiti toate beneficiile pe care la aduce chiar de la prima utilizare.

Imediat dupa punerea in functione imprimanta este pregatita ca in 7,8 secunde sa livreze prima pagina imprimata. Ati putea spune ca abia ati apucat sa lansati fisierul de printat si deja Canon i-SENSYS LBP6030B a lasat gata in tava de iesire cate 18 pagini in fiecare minut de functionare. Este o valoare confortabila in special atunci cand presiunea timpului pentru realizarea unor lucrari, fie ele si persoanle, devine importanta.

Privind paginile imprimate veti fi incantati pentru ca la stabilirea rezolutiei maxime 2400x600dpi rezultatul este cu adevarat impecabil. In plus, pentru mai mult confort atunci cand lucrati cu fisiere mari, Canon a dotat imprimanta cu un spatiu de memorie de 32MB, care este deja suficient pentru a nu fi necesar sa impartiti printarile in doua sesiuni pentru acelasi document.

Hartia recomandata de producator trebuie sa se incadreaze in intervalul de 60 – 163g/m2, pentru a fi siguri ca partea mecanica va fi in siguranta si calitatea imprimarii se va mentine la cotele prevazute de Canon. In rest puteti incarca pana la 150 de coli noi in tava imprimantei si dupa conectarea rapida prin sistem USB2.0, lucrul poate sa inceapa.

Este util sa verificati periodic care este starea de incarcare a cartusul initial cu care este dotata imprimanta. Acest cartus este capabil sa furnizeze un numar de 700 de pagini atat timp cat rezolutia este marcata la nivelul de 600x600dpi. Dincolo de terminarea cartusului DEMO aveti ca recomandare folosirea unui cartus Canon CRG-725 compatibil care printeaza pana la 1600 de coli in aceleasi conditii, sau reincarcarea cartusului de start.

O alta solutie foarte economica in privinta costurilor de imprimare este achizitonarea de toner refill Canon i-SENSYS LBP6030B direct de la Refill Market. In Sos, Pantelimon 291 – Bucuresti, veti gasi un magazin cu produse testate, si consultanta pentru cea mai buna solutie de continuare a imprimarilor impecabile cu Canon i-SENSYS LBP6030B.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.