Toner refill Brother HL-L3210CW

Chiar daca ar putea parea neimportanta, calitatea unor documente printate este de natura sa satisfaca si sa induca acea multumire pe care o resimte cel care editeaza lucrari de birou si cu atat mai mult pe cei care lucreaza la proiecte de amploare cum sunt lucrarile de licenta, lucrarile de doctorat, sau alte studii de cercetare.

Pentru a primi in mod constant acest beneficiu este de dorit ca echipamentul de printare sa fie unul din categoria laser color si sa poata oferi rapid setul de pagini imprimate la o calitate foarte buna si cu costuri reduse in privinta tonerului care se consuma. In aceasta categorie de echipament se incadreaza perfect o imprimanta laser color Brother HL-L3210CW care isi va arata caracteristicile de exceptie cu care a fost proiectata inca de la primele pagini pe care le veti imprima.

Imprimanta este dotata cu un procesor de 800 MHz si o memorie RAM de 256 MB cu care lucreaza in scopul atingerii vitezei de printare ce ajunge la 18 pagini pe minut pentru ambele stiluri de imprimare. Imediat dupa pornirea imprimantei vor fi necesare mai putin de 15 secunde pana cand prima sau primul set de pagini vor fi lasate in tava de iesire.

In privinta rezolutiei Brother HL-L3210CW ofera in mod implicit un regim de 600x600dpi, iar daca simtiti nevoia il veti putea ridica prin modul optimizat pana la 600x2400dpi. Pentru conectare nu trebuie sa va faceti griji ca veti incarca cu inca un cablu zona biroului pentru ca Brother HL-L3210CW este dotata cu sitemul Wireless in protocol 802.11n. Nu lipseste insa nici conectarea prin cablul de mare viteza USB 2.0, asa ca imprimanta poate fi asezata chiar pe birou fara sa incurce in niciun fel spatiul gratie dimensiunilor sale compacte.

Fiind vorba despre o imprimanta care se incadreaza lejer in categoria celor profesionale, Brother a avut grija sa ofere utilizatorilor inca din start un set de tonere pentru lucrari care pot atinge chiar si 1000 de pagini printate.

In conditii obisnuite, la un volum recomandat lunar ce este cuprins intre 300 si 1500 de pagini pe luna, ati putea folosi cartusele standard de tip Brother TN-243 C.M/Y/BK pentru circa 1000 de pagini imprimate. Daca stiti ca depasiti aceasta valoare aveti optiunea de a utiliza cartuse de mare capacitate Brother TN-247 BK pentru circa 3000 de pagini si pe cele color de tip C/M/Y pentru circa 2300 de pagini.

Pentru situatiile de exceptie, despre care stiti ca pot aparea, puneti in rezerva un toner refill Brother HL-L3210CW (Brother TN-247, Brother TN-243) pe care il puteti procura direct sau prin comanda online de la centrul profesional pentru consumabile si reincarcare cartuse pe loc Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.