Toner refill BROTHER HL-6180DW

Daca sunteti interesati de solutii de imprimare simplu de utilizat si in acelasi timp rentabile pe termen lung in privinta tonerului si hartiei pe care o consumati, atunci merita sa aflam impreuna ce poate oferi aceasta imprimanta BROTHER HL-6180DW.

In primul rand prima impresie dupa punerea pe biroul de lucru este faptul ca nu ocupa prea mult spatiu, fiind conceputa de producator intr-o varianta compacta dedicata special utilizatorilor care nu doresc sa extinda prea mult spatiul necesar perifericelor IT. Este vorba despre o imprimanta monocrom care este axata pe productivitate, lucru care se observa inca de la sertarul de intrare al colilor care poate primi un top intreg cu hartie, adica 500 de coli.

Acest lucru este important pentru ca la volum mare de printari nu este convenabil ca alimentarea cu hartie sa se faca de multe ori pentru ca se stopeaza fluxul normal de imprimare si se consuma timp suplimentar.

BROTHER HL-6180DW promite si chiar realizeaza pana la 40 de pagini pe minut pe o singura fata, iar daca optati pentru varianta duplex, vor fi disponibile pana la 18 pagini pe minut. Aceste beneficii sunt la indemana pentru ca imprimanta este dotata cu un procesor la 400MHz si 128MB de RAM, care se vor putea extinde ulterior pana la 384MB conform specificatiilor pe care le gasiti in cartea tehnica a produsului.

Conectivitatea este multipla, la alegere cum s-ar putea spune, asa ca fie folositi un clasic cablu USB 2.0, fie o reteta cablata, dar nu in ultimul rand puteti opta pentru conectarea Wireless. In oricare dintre variantele de transmitere a datelor de printare veti primi aceeasi calitate pentru paginile imprimate, adica un standard de 600x600dpi, sau prin optiunea optimizata 1200x1200dpi. De la punerea in functiune a imprimantei sunt necesare pentru incalzire si evacuarea primei pagini printate doar 8,5 secunde.

Langa imprimanta producatorul ofera si un prim cartus cu toner care va ofera in jur de 8000 de pagini pe care le puteti printa, iar variantele ulterioare se refera la toner standard Brother TN-3330 pentru circa 3000 de pagini sau varianta de capacitate foarte mare Brother TN-3390 pentru aproximativ 12000 de pagini.

In conditii de utilizare ritmica si de volum ridicat ati putea folosi si un toner refill BROTHER HL-6180DW pe care sa-l incarcati in regie proprie si care este disponibil in cantitate suficienta la magazinul specializat pentru reincarcari cartuse Refill Market. In Bucuresti, sos. Pantelimon 291 activeaza acest centru profesional care comercializeaza consumabile ce sunt in totalitate compatibile cu aceasta marca si model de imprimanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.