Reincarcare cartus Xerox WorkCentre 3215

Daca te afli in situatia de a fi inceput o activitate pe cont propriu ce inca nu dispune de prea mult spatiu pentru biroul firmei, atunci cel mai util si totodata economic echipament de birou pentru prelucrarea de documente este acest multifunctional laser monocrom Xerox WorkCentre 3215V_NI.

Vei fi incantat ca lucrarile de care ai nevoie vor fi mai rapid primite, iar economia de spatiu si resurse pentru intretinerea lui Xerox WorkCentre 3215V_NI iti va lasa mai multa resursa financiara pentru alte investitii. Este dotat cu un procesor de 600MHz si detine nu mai putin de 256MB RAM. Cu aceste caracteristici de baza si cu faptul ca il vei putea accesa prin intermediul unei conexiuni de tip Wi-Fi b/g/n, ori reteaa 10/100Base-T Ethernet, dar si prin cablu de mare viteza USB 2.0, este clar ca poti incepe lucrul fara vreo grija din acest punct de vedere.

Cele patru functii, imprimarea, copierea, scanarea si faxul, sunt atat de bine puse la punct si usor de folosit incat timpii de asteptare pana la primirea rezultatelor sunt extrem de mici. Spre exemplu viteza la imprimare este de 8,5 secunde, iar la copiere de 10 secunde. Chiar si asa calitatea exprimata prin rezolutia imprimarilor si copierilor realizate este foarte buna. Pentru imprimare vei primi 600x600dpi, dar pana la 4800x600dpi in modul imbunatatit, iar pentru copiere rezolutia atinge 600x600dpi, dar si 1200x1200dpi in varianta de calitate imbunatatita a rezultatului.

Xerox WorkCentre 3215V_NI detine setari multiple care faciliteaza economia si versatilitatea in lucru, cum ar fi: modul economic pentru toner, ignorarea paginilor goale, scalare prin micsorare sua marire, pagini personalizabile prin dimensiune, ordinea imprimarilor si multa altele.

Partea de scanare se realizeaza prin sistem via TWAIN/WIA si se poate face direct catre PC, scanare spre WSD, scanare direct in e-mail, iar rezolutia standard pentru toate acestea este de 600x600dpi, sau cu calitate imbunatatita de pana la 1200x1200dpi. Fisierele rezultate sunt de tip color sau alb-negru in 8 biti de nuante de gri, iar extensia lor este de ales intre PDF, JPEG sau TIFF.

Pentru trimiterea unui fax, dar nu numai, puteti folosi dispozitivul ADF pentru 40 de coli incarcate si cu siguranta multitudinea de setari de trimitere, printre care amintim: comprimarea MH/MR/MMR/JBIG/JPEG, raspunsul automat, reapelarea si micsorarea automate, trimiterea spre mai multi destinatari, trimiterea in format color, receptionarea securizata a faxurilor, sau receptionarea pe PC a faxurilor.

Cu o tava principala incarcata cu 250 de coli si o tava de iesire ce poate adaposti pana la 100 de coli prelucrate de Xerox WorkCentre 3215V_NI aveti pentru inceput un catus initial ce acopera lucrul pentru circa 1500 de pagini, iar ulterior se poate folosi un cartus pentru circa 3000 de pagini Xerox 106R02778, dar si varianta cu doua cartuse 2×3000 de pagini Xerox 106R02782. Cand este necesar sa inlocuiti drum unit, utilizati unitatea de cilindru de copiere Xerox 101R00474 care este estimata pentru circa 10000 de pagini prelucrate.

In orice situatie de lucru v-ati afla va puteti baza oricand si pe varianta economica de reincarcare cartus Xerox WorkCentre 3215 pe care o puteti obtine in conditii de profesionalism al manoperei si materialelor utilizate la Refill Market in Bucuresti, sos. Pantelimon 291. Profitati de acesta oportunitate si veti constata ca lucrarile nu-si vor pierde cu nimic din calitatea cu care sunteti deja obisnuiti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.