Reincarcare cartus Xerox WorkCentre 3215

Daca frecventa lucrarilor de birou este ridicata, daca accesibilitatea la un aparat multifunctional trebuie sa fie permisa mai multor utilizatori, daca viteza de lucru trebuie sa fie foarte buna pentru reducerea timpului de asteptare a rezultatelor, atunci puneti cat mai curand in functiune acest multifunctional laser monocrom Xerox WorkCentre 3215.

Va puteti baza pe procesorul care pulseaza la 600MHz si pe memoria RAM de 256MB pentru a porni lucrari de imprimare, copiere, scanare si trimitere de fax, ficecare dintre acestea purtand calitatea pe care Xerox o distribuie neconditionat tuturor utilizatorilor echipamentelor sale de birou.

Pentru accesibilitate si confort Xerox WorkCentre 3215 este dotat cu trei posibilitiati de conectare, si anume: prin cablu de mare viteza USB 2.0, prin retea locala de tip 10/100Base-T Ethernet si prin Wi-Fi b/g/n.

Functiile de imprimare si copiere vor distribui rezultatele comenzilor primte la o viteza de 26 de pagini pe minut, rezolutiile fiind diferentiate, asa cum urmeaza.

Pentru imprimare rezolutia implicita este stabilita la 600x600dpi cu posibilitate de ridicare pana la 4800x600dpi daca optati pentru caliatea imbunatatita a imaginii. Pentru copiere calitatea este implicita si similara cu cea de la imprimare, insa se poate ajunge pana la 1200x1200dpi prin selectarea modului imbunatatit.

De la pornirea lui Xerox WorkCentre 3215 sunt necesare la imprimare 8,5 secunde si la copiere 10 secunde pana cand prima coala prelucrata va fi depusa in tava de iesire cu o capacitate maxima de preluare de 120 de coli.

Este important de remacat prezenta dispozitivului ADF care permite incarcarea a 40 de coli ce vor fi trimise automat spre prelucrare atunci cand optati pentru copiere, scanare sau expedierea mai multor coli prin fax.

Functia de scanare se realizeaza via TWAIN/WIA cu optiuni de receptionare a rezultatelor direct spre PC sau WSD, ori scanare direct spre email. Scanarile se pot realiza color sau alb-negru cu formate de iesire a fisierelor de tip PDF, JPEG sau TIFF. Rezolutia pentru scanari este de 600x600dpi, cu prezenta optiunii de imbunatatire pana la 1200x1200dpi

Pentru trimiterea de fax sunt pregatite optiuni multiple cum ar fi: raspunsul automat la mesajele primite, trimiterea spre mai multe destinatii a aceluiasi mesaj, trimiterea de fax color, agenda cu adrese de fax, redirectionare, receptionare mesaje fax direct in PC, etc.

Cu primul cartus primit veti lucra pana la 1500 de coli, iar ulterior aveti de ales variantele: un cartus de imprimare Xerox 106R02778 pentru 3000 de pagini, sau varianta sa dubla (2×3000 de pagini) Xerox 106R02782. Este necesar ca periodic sa inlocuiti unitatea de cilindru cu una noua Xerox 101R00474 pentru 10000 de pagini.

Pentru securizarea continuitatii sub acelasi regim de calitate a lucrarilor de birou puteti opta pentru un serviciu profesional de reincarcare cartus Xerox WorkCentre 3215. Discutand cu tehnicienii de le Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291, veti afla ca acesta varianta economica este sigura pentru aparatul utilizat si in plus a fost testata pentru buna functionare chiar pe acest model de Xerox WorkCentre 3215.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.