Reincarcare cartus Xerox Phaser 3320

Cu un aspect exterior profesional si ingloband tehnologie performanta care genereaza viteza de lucru si economie de consumbabile, asa se prezinta in linii mari  aceasta imprimanta laser monocrom Xerox Phaser 3320 destinata birourilor din intreprinderile mici si mijlocii.

Imprimanta este pregatita sa reduca substantial timpul de asteptare pentru volumele mari de coli printate, iar acest aspect este datorat in principal procesorului de 1 GHz si a memoriei RAM instalate de 512 MB. Intregul angrenaj software si hardware este optimizat in asa fel incat lucrarile zilnice ale oricarui birou de contabilitate sau de productie sa fie primite la timp si cu o calitate foarte buna.

Asigurand alimentarea tavii de intrare la capacitatea de 300 de coli cu hartie de calitate din gama de greutate ce este cuprinsa intre 60 si 220 g/m², veti avea toate conditiile ca fiecare angajat sa obtina maximul de productivitate odata cu lucrarile in care este angajat. In functie de nivelul imprimarilor zilnice va trebui sa verificati periodic ca tava de iesire sa nu depaseasca capacitatea de maximum 150 de coli deja imprimante.

Pentru punerea sa in functiune necesita un spatiu restrans, asta pentru ca producatorul a reusit sa obtina maximul de performanta intr-o carcasa cu dimensiuni reduse. Prin urmare fie ca va fi asezata pe un birou, fie ca o veti pozitiona pe un rollbox, Xerox Phaser 3320 va fi la fel de prezenta si dispusa sa lucreze rapid si economic pentru intreprindere.

Conectarea se realizeaza in functie de tipul optiunilor preponderente de imprimare care s-au constatat ca se trimit catre imprimanta, fie de la utilizatori cu aparatura mobila, fie de la alte posturi de lucru. Asadar, ati putea opta pentru conexiune Wireless, sau prin retea cablata, ori direct prin cablul USB, beneficiile care vor fi receptionate vor fi aceleasi si in mod cert viteza de printare va ramane constanta la 35 de coli pe minut.

In privinta calitatii tipariturilor aceasta se ridica la indicatia de 600×600 dpi, ceea ce inseamna ca rezultatele vor fi extrem de usor de citit sau de urmarit in cazul unor desene sau schite complexe pe care le produceti.

La prima funtionare veti avea la indemana si primul cartus cu toner de tip starter care este din seria Xerox 098N02189 si care indica posibilitatea de a imprima pana la circa 5000 de coli. Este posibil ca dupa prima luna de utilizare sa constatati ca este necesar un cartus de capacitate mare, el fiind disponibil de tipul Xerox 106R02307 cu care se pot realiza pana la circa 11000 de coli imprimante.

Intre posibilitatile de reducere a costurilor cu consumabilele din gama tonerelor nu ezitati sa folositi si serviciul profesional pentru reincarcare cartus Xerox Phaser 3320, care permite continuarea lucrarilor de birou in exact aceleasi conditii de calitate a imprimarii. Va trebui sa va adresati direct profesionistilor de la Refill Market pentru ca in sos. Pantelimon 291 din Bucuresti, acest serviciu este realizat in totalitate cu materiale si manopera la cel mai inalt nivel de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.