Reincarcare cartus Samsung Xpress M2675F

Reducerea complexitatii manevrarii mai multor aparate de birou este benefica in special atunci cand va doriti multiplicarea de documente prin cele mai accesate functii: imprimare, copiere, scanare sau trimiterea unui fax. Adaugand la aceasta si rapiditatea cu care sunt procesate solicitarile pe care le aveti, atunci este limpede ca trebuie sa lucrati cu acest multifunctional laser monocrom Samsung Xpress M2675F.

Fluxul de procesare este atat de bine pus la punct incat este necesar doar sa conectati aparatul prin cablul de mare viteza USB 2.0, sa alimentati tava de intrare cu 250 de coli, sau sistemul ADF cu 40 de coli si sa asteptati rezultatele in tava de iesire cu o capacitate de 100 de coli. Daca aveti nevoie de imprimare duplex, tineti cont ca aceasta se realizeaza manual prin fanta dedicata, coala cu coala. Folosind hartie simpla, groasa, subţire, cu insertie de bumbac, color, pretiparita, reciclata, etichete, carton, pentru corespondenţa, sau plicuri, aveti o varietate mare de alegere pentru printarea sau copierea de documente. Greutatea suporturilor pentru imprimare trebuie sa se incadreze in marja de 60 pana la 163 g/m², iar pentru hartia trecuta prin sistemul ADF intre 48 si 105 g/m².

Pe ecranul LCD cu doua linii de afisare se pot urmari toate secventele de lucru pe care procesorul de 600 MHz si memoria RAM de 128MB le tin sub control.

Functia de imprimare ofera o viteza de procesare de 26 de pagini pe minut si prima pagina printata va fi gata in doar 8,5 secunde de la pornirea aparatului. Rezolutia urca pana la 4800x600dpi in modul optimizat, iar ciclul lunar de utilizare pentru formate A4 este indicat de producator sa nu depaseasca 12000 de pagini.

Copiatorul lucreaza pana la 99 de copii pentru o pagina, obtinandu-se o rezolutie de 600x600dpi. Este disponibila functia de marire sau micsorare a unor parti din sursa de copiat in procente cuprinse intre 25 si 400%. Viteza de copiere este de 26 de pagini pe minut.

Scanerul este cu suport plat si se poate utiliza si prin intermediul sistemului ADF. Formatele fisierelor ce rezulta dupa scanare se pot stabili prin interfata dedicata si poti fi de tip PDF, JPG sau TIFF. O rezolutie de 1200 dpi cand se face scanarea direct pe sticla scanerului, sau o rezolutie de 600dpi cand este realizata prin ADF, sunt rezultate pe care le veti aprecia. Viteza de scanare este de 17 pagini pe minut pentru scanarile monocorme si de 6 pagini pe minut pentru sursele color. Scanarea se poate realiza direct spre PC sau fax. Trimiterile prin fax se vor realiza la o viteza de 33,8 kbps.

Primele rezultate primite de la acest Samsung Xpress M2675F sunt datorate cartusului cu toner intial Samsung MLT-D116L pentru circa 3000 de pagini, ce este oferit de producator. Cand acesta se epuizeaza aveti de folosit un cartus standard Samsung MLT-D116S pentru circa 1200 de pagini, sau cartus toner Samsung MLT-D116L de mare randament pentru circa 3000 de pagini, dar si o unitate de imagine pentru circa 9000 de pagini.

Pentru a economisi resursele disponbile, fara a face vreun compromis pentru calitatea lucrarilor obtinute, profitati de serviciul profesional pentru reincarcare cartus Samsung Xpress M2675F (Samsung MLT-D116S) care este pus in practica in conditii foarte bune de catre echipa de tehnicieni  Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.