Reincarcare cartus Lexmark MX417de

Conectarea la un multifunctional de mare capacitate este cel mai des realizata prin retea locala, lucru care aduce beneficii importante in productivitatea unui grup de angajati care realizeaza documente ce necesita imprimare. Viteza de printare este foarte importanta, iar daca veti sti ca un multifunctional Laser Lexmark MX417de monocrom este capabil sa livreze pana la 38 de pagini pe minut veti intelege ca nimeni din grup nu va avea prea mult de asteptat pana cand va putea ridica documentele din tava de iesire. Este de tinut cont ca Lexmark MX417de poate fi conectat si prin cablu de mare viteza USB 2.0 atunci cand se lucreaza de la un singur post.

Echipat cu un procesor DualCore de 800MHz si cu un set de memorie RAM de 512MB, acest Lexmark MX417de detine toate cele patru functii pe care angajatii le pot utiliza in functie de necesitatile zilnice. Se vor putea imprima, scana, copia sau trimite documente prin fax, cu multa rapiditate si cu un nivel de costuri foarte scazut. In caz de nevoie memoria RAM poate fi extinsa pana la 2560MB, aspect care devine important de retinut atunci cand volumul de lucru este foarte mare.

Producatorul arata ca lucrarile lunare pot sa atinga valori cuprinse intre 750 si 10000 de pagini prelucrate prin imprimare sau copiere, iar pentru inceput Lexmark MX417de este dotat cu un cartus cu toner negru care va acoperi circa 2500 de pagini.

Despre calitatea paginilor printate sau copiate se poate spune ca este impecabila pentru ca rezulutia este stabilita implicit la 600x600dpi, iar pentru situatii cu totul speciale aceasta se poate configura optimizat la 1200x1200dpi.

Accesorizarea pentru cresterea productivitatii este definita prin capacitatea standard de 300 de coli a tavii de intrare, dar si prin prezenta sistemului ADF care poate primi pana la 50 de coli ce vor fi prelucrate fie la copiere de documente, fie la scanare. Respectand specificatiile legate de tipurile de hartie si formate care pot fi utilizate, aveti deja pregatit lucrul cu Lexmark MX417de pentru o perioada de timp, desigur pana la epuizarea tonerul din cartusul starter pe care l-ati primit. Continuarea activitatii se poate baza pe folosirea de cartus toner de tip MS/MX317 pentru 2500 de pagini, sau variante de mare capacitate pentru 8500 de pagini.

In practica curenta nu exista niciun motiv intemeiat sa nu profitati de calitatea unui procedeu profesional de reincarcare cartus Lexmark MX417de, pe care tehnicienii de la Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291, in realizeaza in cele mai bune conditii. Setul de materiale si manopera ce este folosita pentru reincarcari cartuse in general este la nu nivel foarte bun, testarea fiind o operatiune care se realizeaza de fiecare data pe modelul de produs pentru care se face reincarcarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.