Reincarcare cartus Lexmark CS417dn 71B20K0

Continuitatea unor proiecte de anvergura care necesita multiple pagini imprimate monocrom, color sau mixt, este acum atat de usor de obtinut daca detineti exact acea imprimata care sa se adapteze cerintelor zilnice sau chiar ocazionale pe care le aveti. Nu este neaparat necesar sa fie utilizata intr-un birou de firma, ci va putea fi tot atat de utila chiar pe propriul birou de acasa pentru lucrari printate cu care nu mai aveti niciun fel de grija estetica in a le prezenta in diferite situatii.

Ideal pentru toate cele prezentate este sa puteti pune in functiune o imprimanta laser color Lexmark CS417dn care va defini pentru multi ani la rand stilul paginilor pe care le produceti, fiind una dintre cele mai apreciate imprimante ale momentului. Este dotata nativ cu sistemul de printare duplex si simultan cu posibilitatea de imprimare fara fir dispre oricare dispozitive mobile utilizati. Spatiul pe care il va ocupa este restrans, prin urmare sa detineti performata in printare nu inseamna neaparat sa ocupati jumatate din spatiul de pe birou.

Pentru inceput producatorul va acorda chiar in cutie un toner monocrom starter de tip 71B20K0 pentru circa 1400 de pagini imprimate si desigur setul de cartuse color de tip 71B20C0, 71B20M0 si 71B20Y0 pentru circa 750 de pagini printate. Cu acest set complet de consumabile toner nu aveti decat sa incarcati sertarul de intrare al colilor la capacitatea lui maxima de 250 de file in formatul clasic A4, sau in orice alt format este prevazut in fisa tehnica a acestui Lexmark CS417dn. Alegeti cu precadere indicatiile Lexmark in privinta calitatii hartiiei incarcate, asa ca folositi o gama de hartie cu greutate cuprinsa intre 60 si 176gr/m² in functie de necesitatile concrete ale rezultatului pe care doriti sa-l obtineti prin imprimare.

Lexmark CS417dn este prevazuta cu un procesor Dual Core la 800 MHz si o memorie RAM de 256 MB, care poate fi extinsa ulterior pana la 2304 MB. Cu aceasta dotare viteza de imprimare in monocorom este indicata la valoarea de 30 de pagini pe minut, sau 15 pagini pe minut cand se lucreaza in varianta duplex, color sau moncrom. Prima pagina monocrom este gata in doar 9 secunde, iar cea color in 10 secunde de la startarea imprimantei.

Gratie tehnologiei Lexmark veti beneficia cu multa simplitate si cu un consum cel putin rezonabil de toner de o rezolutie pentru monocrom de 1200x1200dpi, iar pentru color de 4800 Color Quality (2400x600dpi).

Indicatiile de lucru prevad ca volumul lunar de pagini imprimate sa fie cuprins intre 800 si 6000 de pagini, iar pentru a-l putea atinge, dar si depasi atunci cand este strict necesar, aveti nevoie relativ curand de cartuse pline cu toner pentru moncrom si cu atat mai mult pentru color.

In cazul mentinerii unui volum mare de lucru acceptati cea mai buna solutie de continuare prin folosirea serviciului de reincarcare cartus Lexmark CS417dn care se produce in conditii profesionale la Refill Market, in Bucuresti, sos. Pantelimon 291.

01

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.