Reincarcare cartus Lexmark CS310dn

Configurata special pentru a fi utilizata in retea de tip Ethernet 10/100BaseTX (RJ-45) sau in protocol 1000Base-T, insa detinand si o certificare de mare viteza pentru USB 2.0 (tip B), este cea mai convenabila solutie de imprimanre alb-negru si color pe care o puteti adopta pentru nevoile zilnice ale unui birou si, la fel de bine, pentru acasa.

Asa am definit rapid utilitatea prin care se remarca aceasta imprimanta laser color Lexmark CS310dn care datorita volumului sau redus va fi extrem de simplu de asezat in orice colt al camerei in care se lureaza.

Unitatea duplex integrata este de mare ajutor pentru economia de tip si hartie care se realizeaza la fiecare imprimare, fiind suficient sa alimentati tava de intrare cu maximul posibil de 250 de coli pentru a primi pe durata programului de lucru in tava de iesire cu capacitate de 125 de coli, materialele printate.

Unul dintre punctele foarte al lui Lexmark CS310dn este viteza de imprimare. La 23 de pagini pe minut este evident ca productivitatea va fi foarte buna in special atunci cand aveti de imprimat un volum mare de coli. Prima pagina alb-negru este gata in 10 secunde, iar pentru color sunt necesare 11 secunde. In practica aveti gata depuse in tava de iesire in optiunea duplex pana la 12 pagini color sau alb-negru. Rezolutia in monocrom este de 1200x1200dpi, iar pentru color se va primi o calitate de 2400x600dpi.

Cu un volum lunar de imprimare recomandat de catre producator si cuprins intre 500 si 5000 de pagini pe luna, Lexmark CS310dn isi va dovedi perfect capacitatile pe care le detine, fiind sustinut continuu de puterea procesorului de 800MHz si a memorie RAM de 256MB.

Odata pusa in functiune imprimanta este complet pregatita de lucru si datorita primelor cartuse alb-negru si color care sunt livrate de catre producator si care pot acoperi pana la 1400 de pagini printate in ambele variante.

Daca aveti in vedere extinderea economiei cu consumabilele puteti considera ca o solutie foarte accesibila si varianta de reincarcare cartus Lexmark CS310dn. Un astfel de procedeu este in mod curent realizat la Refill Market, in sos. Pantelimon 291, Bucuresti, aici functionand un centru profesional pentru reincarcari cartuse imprimanta si multifunctionale.

Calitatea procedurii este certificata si prin pagina de test care se ofera dupa reincarcarea cartuselor si care este printata chiar pe acest model de imprimanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.