Reincarcare cartus Lexmark B2546dw

Identificarea rezolvarii necesarului de documente imprimante in scop comercial este acum mult mai simpla daca veti descoperi in randurile urmatoare caracteristicile oferite de aceasta imprimanta laser monocrom Lexmark B2546dw.

Totul porneste de la capacitatea sa excelenta de prelucrare a datelor ce-i sunt atribuite prin transmiterea in retea WiFi a fisierelor de printat. La interior un procesor cu viteza de 1 GHz si cei 512 MB memorie RAM sunt gata sa memoreze si sa prelucreze rapid si eficient toate cerintele din caseta de setari a printarii.

Drept urmare, in doar 6,25 secunde de la pornire, imprimanta va umple intr-un ritm de 44 de pagini pe minut tava de iesire ce are o capacitate de 150 de coli. O astfel de eficienta la printare nu poate decat sa incante orice utilizator si cu atat mai mult pe cei pentru care productivitatea la birou este o norma importanta.

Calitatea paginilor imprimare o puteti regla exact asa cum va doriti. Daca sunt pagini de tip ciorna puteti folosi rezolutie de 300x300dpi pentru a limita consumul de toner. Daca sunt imprimate pentru contabilitate, cu siguranta ca rezolutia de 600x600dpi este cea potrivita. Ei bine, atunci cand aveti de printat documentatie de tip oferta pentru prezentarea firmei, indicati lui Lexmark B2546dw sa lucreze la rezolutia de 1200x1200dpi.

Verificati sa aveti un stoc suficient de hartie din gama de greutate cuprinsa intre 60 pana la 120 g/m2 cand aveti printari pe o singura fata a colii, dar incarcati tava de intrare cu capacitatea minima de 350 de coli cu hartie a carei greutate sa fie cat mai aproape de valoarea de 216 g/m2 cand imprimarea se face in varianta duplex.

La punerea sa in functiune Lexmark B2546dw este deja pregatit sa lucreze. Este un beneficiu general prin care producatorii ofera clientilor un prim cartus de tip starter. Pentru aceasta imprimanta cartusul va avea toner pentru imprimarea a pana la 1500 de pagini si este de tip B243H00.

Este doar inceputul pentru lucrarile pe care le aveti de trimis spre aceasta imprimanta, pentru ca producatorul informeaza ca nivelul lunar de lucru poate sa fie cuprins intre 2000 si 15000 de pagini prelucrate. Pentru unitatea de imagine sarcina inlocuirii sale va surveni abia dupa ce prin Lexmark B2546dw vor fi trecut circa 120000 de pagini.

Acest tip de cartus va putea fi adus la serviciul profesional pentru reincarcari cartuse pe loc Refill Market din sos. Pantelimon 291, Bucuresti. Serviciul lucreaza cu solutii tehnice si materiale profesionale drept pentru care optiunea pentru reincarcare cartus Lexmark B2546dw este 100% sigura si convenabila economic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.