Reincarcare cartus Lexmark B2442dw

Daca cautati echilibrul perfect intre accesibilitate si performanta, precum si conectarea impecabila si rapida prin intermediul comunicarii Wireless, atunci cu siguranta ca veti fi incantati la utilizarea acestui model de imprimanta laser monocrom Lexmark B2442dw.

Sunt doar cateva dintre beneficiile pe care le veti recunoaste in fiecare zi de lucru in biroul de acasa si cu atat mai mult in cel al firmei pe care o conduceti. Lexmark B2442dw promite si realizeaza cu exactitate cele 42 de pagini imprimate in fiecare minut de lucru, asta dupa ce in doar 6,25 secunde este deja pregatita sa printeze prima pagina.

Este cu siguranta o performanta foarte buna pentru o astfel de imprimanta monocrom de volum fizic redus, iar acest lucru este datorat in principal puterii sale hardware ce este reprezentata de un procesor cu viteza de 1 GHz si a celor 512 MB memorie RAM.

Puneti in balanta in privinta alegerii si faptul ca imprimanta este dotata cu sistem de printare duplex, lucru care conduce direct la economia de hartie. In aceasta privinta indicatiile venite de la producator arata ca trebuie sa selectati tipul de hartie in functie de modalitatea de imprimare, astfel: pentru imprimari pe o singura fata hartia va avea greutatea specifica de 60 pana la 120 g/m2, iar cand decideti ca imprimarea se va face fata/verso atunci alegeti sa incarcati tava de intrare cu hartie cu greutate cuprinsa intre 60 pana la 216 g/m2.

Hartia poate fi stocata direct in imprimanta, lucru foarte important pentru productivitatea unei zile de lucru. Spatiul de stocare in tava de intrare variaza de la 350 de coli pana la 900 de coli atunci cand folositi hartie cu greutate redusa pe m2. La iesirea din imprimanta colile printate sunt stocate in tava dedicata ce are o capacitate de 150 de coli.

Daca nu este neaparat necesar de constrast suplimentar, rezolutia poate fi setata la 300x300dpi, insa in mod standard aceasta ramane constanta la 600x600dpi. In situatii speciale puteti apela foarte usor la ridicarea rezolutiei pana la 1200x1200dpi, ceea ce inseamna insa ca si consumul de toner va fi suplimentat.

Prima serie de cateva sute de pagini imprimate este asigurata chiar de catre producator prin prezenta unui cartus cu toner starter. Capacitatea sa este de circa 1500 de pagini, insa ulterior volumul de toner pe care il puteti incarca va fi dublu.

Acest model de cartus pentru Lexmark B2442dw este de tip B232000 si poate primi interventia profesionista pentru reincarcare cartus toner Lexmark B2442dw la Refill Market. Scopul acestui procedeu este de a prelungi durata sa de utilizare inainte de a-l recicla si a cumpara un altul nou. In sos. Pantelimon 291 din Bucuresti beneficiati de reincarcare cartuse laser pe loc, precum si de testarea acestora pentru siguranta in utilizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.