Reincarcare cartus HP LaserJet Pro M281fdw

Inovator in privinta calitatii si totodata economic pentru o utilizare de lunga durata, asa va intampina acest multifunctional HP LaserJet Pro M281fdw care isi va gasi locul pentru utilizare fie in propriul birou de acasa, fie in cadrul unei mici firme de productie.

Pentru ca aveti in fata in echipament complex de birou va puteti astepta in mod justificat sa puteti accesa toate cele patru functii atat de utile in fiecare zi: imprimare, copiere, scanare si fax, toate oferind acces simplu si configurare pentru utilizare personalizata.

Inainte de orice sunteti interesat de modalitatea de conectare. Este atat de simpla si in acelasi timp adaptata cu dispozitivele mobile pe care le utilzati. Transmiterea datelor prin sistemul WiFi este prezenta, insa puteti oricand sa realizati o cablarea in retea sau sa folositi cea mai cunoscuta varianta de conexiune prin cablul USB 2.0.

Puterea de procesare si memorare se bazeaza pe procesorul ce lucreaza la frecventa de 800MHz si pe memoria de 256MB RAM. Cu o astfel de sustinere hardware HP LaserJet Pro M281fdw este gata sa lase in tava de iesire cu o capacitate de 250 de coli nu mai putin de 21 de pagini pe minut. Fie ca sunt imprimari sau copieri de documente in varianta monocrom sau color, in fiecare minut de lucru aceasta va fi productivitatea.

Este esential ca nivelul calitatii sa fie cel putin la acelasi nivel cu cel al vitezei si nici aici HP LaserJet Pro M281fdw nu va dezamagi. Rezolutia pentru printare si copiere este de 600x600dpi, iar prima pagina alb-negru va fi deja iesita din aparat dupa 10,6 secunde, iar cea color dupa 12,3 secunde, asta atunci cand aparatul este pornit de la zero.

Experienta si usurinta utilizarii este sustinuta si de ecranul grafic cu o diagonala de 6,85 cm pe care sunt permanent afisate procesele ce sunt in desfasurare, precum si alte setari si stari ale aparatului.

Pentru scanarea de documente se poate utiliza sistemul ADF ce permite incarcarea a 50 de coli ce vor fi trecute prin procedura de transformare a imaginii in fisier. Ritmul de scanare poate atinge si 26 de coli pe minut, iar rezolutia va fi de 300dpi la scanare prin sistemul ADF (monocrom sau color), sau 200dpi daca scanarea se face direct pe sticla aparatului. Pentru trimiterea de faxuri aveti la dispozitie o viteza maxima de trimitere de 33.6kbps la o rezolutie de 300x300dpi.

Inca de la inceput beneficiati de utilizarea unui set de cartuse cu toner negru si color pe care producatorul le ofera si care vor acoperi circa 700 de pagini color si in jur de 1400 de pagini monocrom. Mai apoi aveti de ales intre diferite versiuni de cartuse din gama HP 202A pentru alb-negru, precum si HP 202A Cyan / Yellow / Magenta pentru color.

In orice moment este util sa aveti la indemana si o modalitate de contact pentru a initia primirea unui serviciu profesional de reincarcare cartus HP LaserJet Pro M281fdw disponibil la Refill Market. Echipa noastra este de fiecare data pregatita sa va ofere acest serviciu, de cele mai multe ori pe loc, sau atunci cand nu va puteti deplasa prin intermediul sistemului de curierat care functioneaza precis si livreaza marfurile in cel mai scurt timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.