Reincarcare cartus HP LaserJet Pro M181fw

Ce ar putea fi mai placut decat sa ai mereu la indemana un mic centru pentru imprimarea, copierea, scanarea sau trimiterea prin fax a documentelor companiei pe care o conduci. Este pana la urma micul secret al desfasurarii in cele mai bune conditii a biroului de contabilitate al firmei, iar productivitatea tine cu siguranta si de calitatea aparaturii de birou pe care alegi sa o folosesti.
Toate rezultatele lucrului cu acest multifunctional laser color HP LaserJet Pro M181fw vor fi impecabile pentru ca producatorul a ales o conceptie robusta si care este sustinuta hardware de un procesor la 800 MHz si memorie standard 256 MB ce poate fi extinsa prin memoria flash de 128 MB.
Datorita acestei configuratii HP LaserJet Pro M181fw este capabil sa ofere o viteza de imprimare de pana la 16 pagini pe minut atat pentru alb-negru cat si pentru color. Pentru prima pagina monocrom prelucrata se va astepta cel mult 11,8 secunde, iar pentru una color sunt vor trece doar 13,5 secunde. Pentru ambele modalitati de imprimare sau copiere, calitatea este marcata cu o rezolutie de 600x600dpi, iar pentru pastrarea integralitatii functionarii, producatorul arata ca este recomandat un volum lunar intre 150 si 1500 de pagini lucrate, insa nu mai mult de 30000.
Inceperea activitatii cu HP LaserJet Pro M181fw se face simplu prin conectarea sa la una dintre cele trei variante posibile: Wireless prin protocol 802.11 b/g/n încorporat, Wi-Fi Direct sau conectivitate standard prin port USB 2.0 de mare viteză, dar si prin port de retea Fast Ethernet 10/100 Base-TX incorporat tip 802.11n 2,4/5 GHz.
Urmarirea activitatii si comenzilor aplicate se va putea face usor prin citirea informatiilor puse la dispozitie de ecranul LCD cu doua linii de afisare. Tava de intrare accepta pana la 150 de coli, iar tava de iesire poate primi dupa fiecare comanda de procesare a documentelor in varianta simpla sau duplex pana la 100 de coli. Se poate utiliza hartie tip bond, brosura, colorata, lucioasa, cu antet, foto, simpla, preimprimata, preperforata, reciclata, sau folii transparente si etichete, toate cu greutate cuprinsa intre 60 si 163 g/m², dar nu mai mult de 175 g/m². La imprimare prin sistemul ADF trebuie utilizata hartie cu o greutate cuprinsa intre 70 – 90 g/m².
Scannerul este cu suport plat si se poate folosi impreuna cu sistemul ADF. Va genera fisiere de tip JPG, BMP, PNG, TIFF, PDF cu o rezolutie optica de pana la 300dpi (color şi monocrom prin ADF), sau pana la 1200 dpi color si monocrom insa doar prin intermediul suportului plat. Viteza de scanare pentru un format A4 este de pana la 14 pagini pe minut. Se poate face scanare duplex prin sitemul ADF care are o capaciate de incarcare de pana la 35 de coli.
Copiatorul permite realizarea de setari pentru reducere/marire la copiere cuprinse intre 25 si 400% si un numar de cel mult 99 de copii la o incarcare.
Faxul are o viteza transmisie de 33,6 kbps (maxima), insa cea implicita este de 14,4 kbps. Memoria este de pana la 1300 de pagini si rezolutia in monocrom de pana la 300x300dpi. Se pot realiza apelari rapide, numarul maxim de destinatii memorate este de 120 si 119 pentru distribuirea de fax.
In cutie veti primi cartuse initiale de tip HP LaserJet pentru 700 de pagini in culori combinate C/Y/M/K si 800 de pagini pentru alb-negru. Dupa epuizarea acestor prime consumabile se pot folosi catuse compatibile, HP CF510A 204A negru pentru 1100 de pagini, si trei cartuse pentru C/Y/M fiecare pentru 900 de pagini, HP CF511A, HP CF512A, HP CF513A.
Fara indoiala ca varianta cea mai convenabila si care are acelasi pontential in privinta calitatii obtinute in prelucrea de documente cu acest HP LaserJet Pro M181fw, este solictarea unei proceduri profesionale de reincarcare cartus HP LaserJet Pro M181fw. In Bucuresti, sos. Pantelimon 291 veti gasi un magazin specializat in reincarcari cartuse imprimante, si consumabile compatibile – Refill Market.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.