Reincarcare cartus HP LaserJet Pro M180N

Cand sunteti interesati pentru a ridica nivelul calitatii documentelor pe care le emiteti atat pentru folosire personala acasa sau la birou, dar mai ales pentru a le inmana sau trimite partenerilor, folositi cu eficienta, versatilitate si viteza mare de lucru acest multifunctional laser color HP LaserJet Pro M180N.

Este dotat cu cele trei functii importante cu care veti realiza imprimari, copieri si scanari de documente alb-negru sau color pe care le activati atat prin intermediul unei conexiuni standard prin port USB 2.0 de mare viteza, dar si prin port de retea integrat Fast Ethernet 10/100 Base-TX. Deasemenea multifunctionalul dispune de capabilitate de imprimare mobila prin aplicatia HP Smart.

Este dotat cu un procesor de 800 MHz si o memorie RAM de 256 MB ce poate fi extinsa cu inca 128 MB prin memorie flash. Ecranul LCD este dotat cu pictograme asezate in 7 segmente pentru o vizualizare clara si eficienta in timpul lucrarilor pe care le lansati.

La imprimare aveti de primit pe minut pana la 16 pagini, atat monocrom cat si color, iar prima pagina printata sau copiata va fi gata in doar 11,8 seconde pentru alb-negru si 13,7 secunde pentru color. Este recomandat un ciclu de utilizare lunar cuprins intre 150 si 1500 de pagini prelucrate. In privinta calitati rezultatelor primite rezolutia pentru ambele variante, color sau alb-negru, este de 600x600dpi.

Copiatorul furnizeaza la randu-i o rezolutie de 600x600dpi color sau alb-negru si este configurat sa realizeze pana la 99 de copii la o singura comanda. In plus pentru marire sau micsorare de parti din document aveti la dispozitie scalarea intre 25 si 400%. Documentele scanate vor avea ca rezultat fisiere de tip JPG, RAW, PNG, TIFF sau PDF a carrt rezoltutie este de 1200dpi, iar viteza de scanare se ridica la 14 pagini pe minut.

Pregatirea de lucru se face prin incarcarea cu 150 de coli a tavii de intrare, iar rezultatele cu paginile imprimate sau copiate vor fi depuse in tava de iesire cu capacitatea de 100 de coli. Hartia utilizata poate fi de tip bond, brosura, colorata, lucioasa, cu antet, foto, simpla sau preimprimata, preperforata sau reciclata, dar si folii transparente, etichete, sau carton. Trebuie insa sa verificati ca greutatea specifica sa fie de 60 pana la 163 g/m², insa pana la 175 g/m² pentru carti postale.

In prima instanta HP LaserJet Pro M180N este dotat cu cartuse color de tip HP LaserJet pentru 700 de pagini în culori combinate C/Y/M si 800 de pagini pentru alb-negru. Ulterior sunt disponibile seturile de cartuse cu toner pentru 1100 de pagini HP CF510A si cele trei cartuse color aferente pentru 900 de pagini LaserJet Cyan HP CF511A, Galben HP CF512A, Magenta HP CF513A. Exista si variantele de cartuse HP 205A CF530A pentru 1100 pagini si color pentru 900 de pagini – Cyan HP CF531A, Yellow HP CF532A, Magenta HP CF533A.

Veti fi la fel de incantati daca veti solicita la Refill Market serviciul profesional pentru reincarcare cartus HP LaserJet Pro M180N care se realizeaza intotdeauna cu materiale consumabile si manopera de cea mai buna calitate. In sos. Pantelimon 291, Bucuresti, aveti oricand acces la cosiliere gratuita si suport tehnic la cel mai bun nivel pentru reincarcari cartuse imprimante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.