Reincarcare cartus HP LASERJET PRO CM1415FNW

Cu un ciclu lunar recomandat cuprins intre 300 si 1500 de pagini imprimate alb-negru si/sau color, insa fara a depasi un volum maxim de 30000 de coli trecute prin acest multifunctional, aveti la dispozitie un produs extrem de fiabil si pregatit in orice moment sa lucreze impecabil comenzile de imprimare, scanare, copiere si faxare de documente asa cum este necesar pentru acasa sau un birou mic de lucru.

Iata cum am definit rapid acest multifunctional color HP LASERJET PRO CM1415FNW care isi va putea gasi rapid locul in spatiul oricarui birou unde sunt necesare cel putin doua dintre functiile cu care este dotat.

Gestionarea resurselor este lasata la indemana procesorului de 600MHz, precum si a memoriei RAM de 160MB care vor lucra in tadem pentru a facilita viteza si calitatea operatiunilor ce sunt lansate prin intermediul unui display LCD touchscreen de 8,89cm.

Imprimarea si copierea de documente se va realiza la o viteza de 12 pagini pe minut pentru alb-negru si 8 pagini pe minut pentru color, iar pentru ambele functii rezolutia este fixata implicit la 600x600dpi. Functia de scanare respecta aceleasi viteze aratate anterior, cu specificatia ca rezolutia primita de documentele scanate poate fi de 1200dpi in modul interpolat.

Este important de stiut ca modulul ADF ce este specializat in incarcarea automata a filelor ce trebuiesc copiate sau scanate este de mare ajutor si ridica productivitatea lucrarilor terminate la timp la un nivel foarte bun. Fax-ul se remarca prin memoria sa de pana la 250 de file si 120 de numere spre care se pot trimite documentele, iar viteza de trimitere este de 33,6kbps.

Cu aceste facilitati sunteti invitati sa utilizati hartie de calitate, format A4 sau alte formate suportate de aceast multifunctional HP LASERJET PRO CM1415FNW pe care le gasiti listate in manualul de utilizare. Greutatea hartiei curente format A4 trebuie sa fie cuprinsa intre 60 si 176g/m² pentru a permite echipamentului sa o ruleze corect, fara evenimente de intrerupere.

Cartusele initiale pe care le veti primi odata cu echipamentul HP LASERJET PRO CM1415FNW sunt de tip cartus negru pentru pana la 750 de pagini si cate un cartus color Cyan, Magenta si Yellow, fiecare pentru 750 de pagini imprimate.

Pentru fiecare dintre aceste cartuse veti putea solicita oricand serviciul profesional de reincarcare cartus HP LASERJET PRO CM1415FNW direct la tehnicienii de la Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291. Calitatea dupa reincarcarea cartuselor va ramane intacta, prin urmare lucrarile vor ramane la acelasi nivel impecabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.