Reincarcare cartus HP LaserJet 2420

Conceputa ca fiind o imprimanta monocrom destinata utilizarii intr-un grup de lucru, dotata cu un procesor de 400MHz si 32MB memorie RAM, suficient de rapida incat sa livreze gata printate pana la 28 de pagini pe minut la o rezolutie maxima de 1200x1200dpi, astfel este caracterizata aceasta imprimanta alb-negru HP LASERJET 2420.

Imprimanta prezinta o structura extrem de solida, iar acest lucru se datoreaza modului compact in care a fost proiectata. Producatorul a urmarit in primul rand sa ofere un echipament periferic care sa satisfaca necesitatea utilizarii in spatii restranse si in acelasi timp sa furnizeze suficient potential pentru o calitate cat mai buna a printurilor.

Faptul ca poate fi asezata in apropierea unui calculator sau a laptop-ului face ca HP LASERJET 2420 sa fie dotata cu un cablu de conectare USB 2.0, dar si un port paralel. Interactiunea cu imprimanta se realizeaza prin intermediul unui ecran LCD, iar facilitatile de imprimare sunt disponibile in meniul oferit de interfata cu care este dotata.

HP LASERJET 2420 a fost prevazuta sa suporte un ciclu lunar de imprimari care pot varia intre 50000 si un maxim de 75000 de pagini, dotarea cu cartus cu toner starter fiind oferita de producator prin cartusul inclus.

Cartusele ulteriore pot fi alese intre doua modele de tip Q6511A pentru 6000 de pagini, sau Q6511X pentru 12000 de pagini. In functie de numarul de pagini imprimate este posibil sa aveti mai des nevoie de toner, iar acest lucru ar putea fi realizat prin optiunea de reincarcare cartus HP LASERJET 2420, HP Q6511A/X.

Acest serviciu este disponibil oricand il solicitati la Refill Market, un centru profesional din Bucuresti situat in sos. Pantelimon 291. Toata operatiunea de reincarcare cartus pentru acest model de imprimanta laser este realizata exclusiv cu aparatura si consumabile de cea mai buna calitate, iar certificarea rezultatului va este oferita prin imprimarea unei coli de test care este facut chiar cu cartusul proaspat reincarcat. Nivelul calitatii va ramane indentic cu cel pe care il cunoasteti atunci cand ati folosit pentru prima oara aceasta imprimanta, iar securitatea tehnica a acesteia va ramane in totalitate protejata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.