Reincarcare cartus HP Laser MFP 137fnw

Pentru o abordare foarte apropiata de profesional in privinta lucrarilor de imprimare, copiere, scanare si faxare de documente, puneti in functiune acasa sau la birou acest multifunctional monocrom HP Laser MFP 137fnw.

Spatiul de lucru nu va fi afectat pentru ca producatorul a generat prin proiectare un echipament suplu care se va incadra cu usurinta pe orice birou. Functiile cu care este dotat sunt capabile sa genereze in primul rand usurinta in folosire, dar si reducerea substantiala a timpului de asteptare pana la primirea in tava de iesire cu capacitate de 100 de coli a documentelor lansate in prelucrare.

Pentru ca am evidentiat timpul redus de procesare afati ca HP Laser MFP 137fnw va furniza pana la 20 de pagini pe minut la imprimare si copiere, iar rezolutia maxima pe care o puteti seta este de 1200×1200 dpi. Scanarea este pregatita sa intre in functiune in orice moment si va puteti ajuta foarte simplu de dispozitivul ADF pentru ca paginile de scanat sa fie incarcate autoamat de echipament. Rezultatul scanarii se va situa prin rezolutie optica la 600×600 dpi, iar viteza de scanare va fi de 15 coli pe minut.

Retineti ca dispozitivul ADF, fie ca il veti utiliza pentru scanarea, copierea sau faxare de file document, are o capacitate maxima de incarcare de 40 de file.

Pentru trimiterea de documente prin fax echipamentul este setat sa aiba o rata de transfer de 33,6 kbps si o memorie de 400 de file incarcate pentru trimitere. Receptia faxurilor se face in format monocrom, insa trimiterea acestora este posibila si in varianta color. Rezolutia de fax este fixata la 300×300 dpi, calitate suficienta pentru a imaginea trimisa sa fie foarte buna.

Comunicarea cu echipamentul si urmarirea starii de procedare a job-urilor atribuite se face prin intermediul unui ecran LCD cu doua linii de afisare. Conectarea lui HP Laser MFP 137fnw se poate realiza prin clasicul cablu USB 2.0 de mare viteza, prin retea locala Ethernet, dar si prin sistemul WiFi.

Pentru ca toate cele enumeate drept beneficii in utilizare echipamentul este dotat cu un procesor de 600 MHz si o memorie RAM standar de 128 MB. Incarcarea tavii de intrare se face pana la nivelul de 150 de coli de hartie cu gramaj cuprins intre 60 si 163 g/m², iar pentru utilizarea sistemului ADF puteti folosi hartie cu gramaj cuprins intre 60 si 105 g/m² cand doriti copierea de documente.

Primele lucrari realizate sunt deja asigurate prin intermediul cartusului cu toner oferit de producator. Acesta este de tip HP 105A W1105A si contine toner pentru circa 500 de pagini. Variantele de cartuse pot fi in functie de capacitate: HP 106A W1106A sau HP 107A W1107A.

Pentru evitarea sincopelor in lucru din lipsa tonerului, aduceti cartusele epuizate la serviciul profesional de reincarcare cartus HP Laser MFP 137fnw. Este o solutie 100% compatibila pentru reluarea in cele mai bune conditii a operatiunilor zilnice cu acest echipament, aspect ce este garantat de tehnicienii profesionisti de la Refill Market din sos. Pantelimon 291 din Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.