Reincarcare cartus HP Jet Pro M227sdn

Maximizarea activitatii intr-un birou cu implicare directa a unui echipament de imprimare, copiere si scanare va avea consecinte in ridicarea nivelului de productivitate si implicit in beneficiile resimtite de catre angajati.

De aici a pornit si decizia HP de a oferi celor interesati mai multa viteza in lucru si economie prin gestionarea reala a consumabilelor prin producerea acestui multifunctional laser monocrom HP Jet Pro M227sdn care se remarca de la bun inceput cu puterea mare de procesare a informatiilor pe care le primeste.

Cu ajutorul unui procesor de 800MHz si a memoriei RAM de 256MB, fiecare zi de activitate cu ajutorul sau va fi mai usor de trecut.

Conectarea se poate face in doua variante: fie prin clasicul, dar atat de eficientul cablul de mare viteza USB 2.0, fie prin conectarea la o retea de tip Ethernet 10/100Base-TX. HP Jet Pro M227sdn lucreaza la o viteza de 28 de pagini pe minut, iar asteptarea pentru prima pagina lasata in tava de iesire cu capacitate de 150 de coli va dura doar 6,4 secunde.

Pentru un volum recomandat de 250 pana la 2500 de pagini solicitate intr-o luna de zile, insa fara a se depasi valoarea de 30000 de pagini, HP Jet Pro M227sdn pretinde pentru inceput incarcarea tavii de intrare la capacitatea maxima de 250 de coli si desigur asigurarea ca nivelul de toner in cartusul instalat este optim.

De aici inainte puteti imprima documente la o rezolutie de 1200x1200dpi pe medii de printare la alegere cum sunt A4, A5, A6 sau  B5, insa cu hartie de o calitate ce trebuie sa se incadreze intre 60 si 163 g/m², sau daca folositi sistemul ADF cu valori intre 70 – 90 g/m².

Ecranul LCD cu doua linii de afisare simplifica interfata cu utilizatorul si permite afisarea functiei selectate si starii in care se afla procesarea lucrarilor trimise in executie.

Pentru copierea de documente HP Jet Pro M227sdn lucreaza la fel de rapid ca si la imprimare, 28 de pagini pe minut, cu o rezolutie de 600x600dpi, acces la scalare cuprinsa intre 25 si 400% si multiplicare de pana la 99 de copii la o singura programare.

Pentru scanare sistemul ADF este nepretuit pentru ca lasa timp pentru alte activitati in timp ce HP Jet Pro M227sdn lucreaza si ofera documente cu o rezolutie de 300dpi. Aceasta rezolutie poate fi ridicata pana la 600dpi pentru color daca se utilizeaza direct suportul plat al scannerului si chiar 1200dpi in aceleasi conditii de pozitionare pe suport plat, pentru monocrom. Veti beneficia de un volum de 15 pagini pe minut scanate, iar alimentarea prin ADF permite incarcarea a cel mult 35 de coli.

Cu un cartus initial de toner LaserJet HP Negru aveti de produs circa 1600 pagini, iar unitatea initiala de imagine de tip LaserJet HP va fi perfecta pentru circa 23000 pagini. Dupa terminarea acestor prime capacitati consumabile aveti acces la un cartus de toner LaserJet original HP CF230A negru, pentru 1600 pagini, sau la varianta dubla ca si capactitate HP CF230X, pentru 3500 pagini. Este deasemenea disponibila si unitatea de imagine de tip LaserJet original HP 32A CF232A pentru 23000 de pagini.

Oricare ar fi in continuare volumul de lucrari din birou se poate accesa cu incredere si varianta serviciului profesional oferit de Refill Market (sos. Pantelimon 291, Bucuresti) pentru reincarcare cartus HP Jet Pro M227sdn. Este o procedura care se realizeaza cu materiale consumabile ce sunt in prealabil testate pe acelasi tip de multifunctional, iar manopera de reincarcare este la randu-i pusa in practica in conditii autentice de profesionalism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.