Reincarcare cartus HP Deskjet Ink Advantage 3788

Pentru biroul de acasa, dar la fel de util si pentru un mic birou al unei activitati individuale, poti folosi cu maximul de eficienta economica si un nivel ridicat al calitatii acest multifunctional Inkjet HP Deskjet Ink Advantage 3788.

Este un produs tipic HP care reuneste intr-un singur aparat cele trei functii de baza pentru prelucrarea rapida a documentelor – imprimare, copiere si scanare, care se vor realiza optim gratie unui processor de 360MHz, dar si a lucrului cu display-ul LCD cu 7 segmente de afisare si pictograme sugestive.

Conectarea prin Wireless este, poate, cel mai avantajos mod de lucru atunci cand nu vrei sa incarci cu cabluri masa de lucru, dar si legat de usurinta transmiterii documentelor spre prelucrare de pe dispozitive mobile. Cu siguranta ca ai acces si la o conexiune de tip USB 2.0 cand vrei ca legatura sa facuta direct cu un sistem de calcul.

Incarcand tava de intrare cu hartie cu greutatea cuprinsa intre 60 si 300 g/m2, ai la dispozitie formatele clasice de printare sau copiere de tip A4, A6, Envelope, DL, B5. In tava de intrare sunt de incarcat cel mult 60 de coli, iar tava de iesire va putea primi cel mult 25 de coli.

Lucrul poate incepe cu printare de pagini de document la o rezolutie de 1200x1200dpi, sau si mai mult pana la 4800x1200dpi in modul optimizat. Viteza de imprimare se ridica la 8, respectiv 5 pagini pe minut monocrom/color.

Copiatorul ruleaza cu o viteza de 4, respectiv 2 pagini pe minut monocrom/color si la o calitate a rezolutiei de 300x300dpi, multiplicand pana la 9 copii din acelasi document. Pentru scannare ai la dispozitie aria obisnuita de lucru de maxim 216×355 mm, o rezolutie 600dpi in mod optic si o adancime culoare de 24 bit.

Inca de la inceput HP ofera un ecart convenabil de lucru prin intermediul cartuselor starter cu cerneala negru HP 652 pentru cel mult 120 pagini si cartus starter cu cerneala tricolor HP 652 pentru circa 100 pagini. La epuizarea cernelurilor din acestor cartuse se pot folosi cartus originale HP 652 Negru pentru 360 pagini (F6V25AE) si cartus original HP 652 Tri-Color pentru 200 pagini (F6V24AE).

Pentru cel mai economic si simultan identic calitativ mod de lucru poti opta pentru reincarcare cartus HP Deskjet Ink Advantage 3788. Incarcarea cartuselor o puteti realiza intr-un centru specializat de consumabile si refill – Refill Market, sau puteti achizitiona consumabilele, si realiza singuri refillul. Gasiti aici mai multe informatii despre procesul de reincarcari cartuse HP Deskjet Ink Advantage 3788, HP 652.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.