Reincarcare cartus HP Deskjet Ink Advantage 1015

Solutiile simple sunt intotdeauna cel putin la fel de bune in privinta imprimarilor de calitate in alb-negru sau color atat timp cat veti face o evaluare reala a necesarului de pagini printate in fiecare luna de utilizare, sau pe termen lung.

Ideala pentru mediul casnic, in special pentru familiile care au copii ce urmeaza diferite studii de pregatire scolara sau liceala, aceasta imprimanta HP Deskjet Ink Advantage 1015 va fi usor de integrat pe birou sau in imediata apropiere a acestuia. Este suficient sa aveti disponibila o conexiune de tip USB 2.0 si imprimanta este gata de lucru in orice moment.

Calitatea principala este legata de usurinta si simultan rapiditatea cu care se vor printa documentele sau grafica dorite. Viteza de lucru este foarte buna si se ridica la 4 pagini pe minut pentru imprimarile color si 7 pagini pe minut pentru cele monocrom. In plus se va adauga o calitate care va multimi chiar si pe cei mai pretentiosi utilizatori pentru ca rezolutia este de 600x600dpi.

Folositi pentru lucru tava de intrare care poate primi pana la 60 de coli si incarcati-o cu hartie de calitate de fiecare data. Verificati periodic tava de iesire data aveti mai mult de 25 de coli de imprimat deoarece aceasta este capaciatea ei maxima de stocare a rezultatelor printarilor pe care le lansati in lucru.

Producatorul arata ca la un ritm de 400 de file imprimate in fiecare luna imprimanta HP Deskjet Ink Advantage 1015 va avea o durata mare de utilizare si veti putea rezolva cu rezultate excelente orice necesitate de printare color sau monocrom. Dupa epuizarea cernelurilor din primele cartuse cu care este dotata imprimanta aveti de ales intre consumabile de tip cartus model CZ101AE HP 650 negru care va acoperi in jur de 360 pagini si cartus model CZ102AE HP 650 tri-color care este prevazut sa imprime in jur de 200 pagini.

Nu ratati insa nici oferta magazinului cu produse profesionale Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291, care va ofera cel mai convenabil serviciu de reincarcare cartus HP Deskjet Ink Advantage 1015. Fiecare cartus reincarcat la Refill Market este testat pentru siguranta utilizarii de catre client si poarta calitatea cernelurilor ce au fost verificate anterior incat sa fie perfect compatibile cu aceasta imprimanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.