Reincarcare cartus Canon PIXMA TS5150

Ideal pentru a fi integrat oriunde in locuinta voastra, rapid si extrem de economic in privinta posibilitatilor de a realiza reincarcarea cartuselor, cu o claritate foarte buna a imaginilor si textului lasat pe pagini atat la imprimare cat si la copiere, asa putem defini pe scurt acest multifunctional inkjet color Canon PIXMA TS5150, Wireless.

Canon PIXMA TS5150 este oricand pregatit sa va ofere o experienta placuta si interactiune facila care se datoreaza in special posibilitatii de accesare in regim Wireless prin protocol 802.11 b/g/n. Modalitatile de interconectare pentru transmiterea sarcinilor pe care le doriti indeplinite nu se rezuma aici. Este prezenta si optiune Bluetooth, precum si conectarea prin intermediul unui cablu de mare viteza USB 2.0.

Se poate spune ca functiile de imprimare si copiere sunt vedetele acestui multifunctional Canon PIXMA TS5150 datorita calitatii perfecte ce este pusa in valoare de rezolutia de 4800x1200dpi. Nici scanarea nu se lasa mai prejos si va furniza fisiere cu o rezolutie de 1200x2400dpi pe care le puteti trimite temporar direct in cloud pana cand doriti sa le imprimati sau sa le folositi asa cum va este necesar.

In privinta timpului de asteptare pana cand sunt primite paginile printate sau copiate, Canon PIXMA TS5150 va ofera nu mai putin de 13 pagini intr-un minut pentru alb-negru si 6,8 pagini in fiecare minut de printare color. Aveti la dispozitie pentru incarcare in cele doua tavi disponibile diferite formate de hartie cum sunt A4, A5, B5 sau Letter si va puteti baza pe imprimarea fata-verso care se realizeaza automat, pentru reducerea consumului cu hartia.

Un ecran LCD color cu diagonala de 6,2 cm va fi cel mai pretios partener in lucrul cu acest Canon PIXMA TS5150 pentru selectarea operatiunilor dorite si vizualizarea etapelor in lucru.

Producatorul ofera pentru inceput un pachet cu doua cartuse standard Canon PG-540 pentru alb-negru si Canon CL-541 pentru color, insa la terminarea cernelurilor puteti solicita un serviciu profesional de reincarcare cartus Canon PIXMA TS5150, Wireless, direct la Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291. Calitatea reincarcarii este garantata de tehnicienii centrului si pentru confirmare va fi printata o pagina noua chiar cu aceste cartuse reincarcate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.