Reincarcare cartus Canon PIXMA TS205

Rezultatele lucrului la calculator sau a imaginilor pe care le-ati captat in vacanta sunt acum cel mai simplu de printat cu aceasta imprimanta inkjet color Canon PIXMA TS205. Daca v-ati dorit dintotdeauna un dispozitiv simplu de utilizat si care sa detina posibilitatea reincarcarii economice a cartuselor, ei bine aceasta imprimanta va satisface aceste cautari.

Primul aspect pe care il veti observa este dimensiunea redusa pe care o are. Datorita cerintelor tot mai mari in privinta reducerii dimeniunilor dispozitivelor pentru imprimare, Canon a acceptat provocarea si va furnizeaza simultan o imprimanta compacta care dispune de un atuu extrem de important – calitatea imprimarii.

Acest lucru il veti aprecia cand veti realiza setarea de imprimare cu rezolutie de 4800x1200dpi, iar imaginea care va aparea pe coala de hartie va fi excelenta. Cartusele de tip Fine sunt cele care conduc la acest rezultat, iar variantele pentru care optati sunt si ele foarte bune. Fie ca veti folosi cartuse standard, sau cartuse Xl de capacitatea mare, nu va ramane decat sa incarcati tava de intrare a imprimantei cu 60 de coli din hartie de calitate si sa produceti, la propriu, cele mai clare si cu contrast optim documente sua fotografii.

Viteza de lucru atinge aproape 8 pagini cand imprimati in varianta monocrom si 4 pagini atunci cand imprimarile sunt color.

La prima utilizare veti folosi un cartus Canon PG-545 pentru alb-negru si unul Canon CL-546 pentru color, care sunt incluse in pachetul de livrare. Ulterior puteti accesa tot acest tip de cartuse insa la fel de bine aveti acces la cartusul alb-negru de mare capacitate Canon PG-545Xl si cartusul color Canon CL-546XL cu cacitate extinsa.

Daca se intampla sa ramaneti fara cerneala chiar in momentul in care aveti mai multa nevoie de imprimarea unor documente, nu va panicati. Aveti cel mai bun ajutor, competent si profesional, la centrul de reincarcari cartuse Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291. Aici puteti solicita reincarcare cartus Canon PIXMA TS205 pe loc, lucru care inseamna ca veti continua in cel mai scurt timp lucrul cu imprimanta.

Avantajul economic al acestei solutii profesionale este cert, iar garantia pe care o veti primi din partea profesionistilor din centrul Refill Market se refera in primul rand la compatibilitatea verificata anterior ca aceste cerneluri consumabile sunt perfecte pentru o imprimanta Canon PIXMA TS205.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.