Reincarcare cartus Canon MF237W CRG737

Cu o contributie substantiala la usurarea efortului muncii de birou in ceea ce privesc documentele prelucrate prin imprinare, copiere, scanara sau trimitere prin fax, asa se defineste rapid acest multifunctional laser monocrom Canon MF237W. Este in fond tot ceea ce va puteti dori din aceasta perspectiva pentru ca producatorul a optimizat toate cele patru functii incat viteza si calitatea rezultatelor sa fie foarte buna.

Functionarea sa se defineste si prin posibilitatea utilizarii impreuna cu dispozitive mobile, smartphone-uri sau tablete, sau orice alt dispozitiv care poate trimite comenzi prin sistemul Wireless 802.11b/g/n sau Wireless Direct Connection cu care este dotat Canon MF237W, dar si prin conexiune USB 2.0 ori retea care se pot utiliza ca varianta de rezerva.

Pentru imprimare va puteti baza pe o viteza de iesire a colilor de 23 de pagini pe minut la o rezolutie de 600x600dpi sau 1200×1200 in modul imbunatatit. Totul este sa aveti continuu alimentata tava de intrare cu maximul de 250 de coli pe care le poate primi, pentru ca multufunctionalul este grabit si va scoate in tava de iesire in cel mult 6 secunde prima pagina imprimata.

Pentru copiere aveti cel mai util ajutor pe care Canon vi l-a pregatit si pe care il veti putea utiliza usor in contextul necesitatii cresterii tezei de lucru. Sistemul ADF poate prelua la incarcare pana la 35 de coli care vor fi preluate automat si copiate sau scanate. Altfel copierea functioneaza in ritm de 23 de pagini pe minut, oferind o calitate de 600x600dpi cu prima pagina gata in circa 9 secunde.

Functia de scanare este optimizata pentru siguranta pastrarii rezultatelor de posibilitatea scanarii directe in cloud, iar calitatea ajunge in modul de rezolutie optica la 600x600dpi, sau imbunatatita la 9600x9600dpi. Pentru fax memoria disponibila de incarcare a paginilor de transmis se ridica la 256 de pagini, operarea sa fiind la fel de usoara cu ajutorul aceluiasi sistem ADF, dar si a ecranului LCD cu 6 linii de vizualizare a informatiilor de comanda si desfasurarea a acesteia.

Pentru un volum lunar de printare si/sau copiere recomandat 500-2000 pagini/luna sau un ciclu de lucru de maxim 15000 pagini pe luna, Canon garanteaza calitate si continuitate pentru lucrarile de birou legate de prelucrarea documentelor. Canon MF237W va este livrat cu un cartus starter Canon CRG737 ce poate acoperi lucrul pentru circa 900 de pagini, insa ulterior puteti continua activitatea optand pentru serviciul de reincarcari cartuse, sau achizitionand un cartus compatibil Canon CRG737 care este pregatit pentru inca 2400 de pagini.

Cea mai convenabila solutie pe termen lung atunci cand volumul de lucru este sustinut este serviciul de reincarcare cartus Canon MF237W pentru care echipa Refill Market din Sos. Pantelimon 291 Bucuresti va garanteza ca veti mentine aceeasi performanta a aparatului si calitate a lucrarilor realizate cu acestea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.