Reincarcare cartus Canon MF232W

Dezvoltarea biroului personal, fie ca este cel de acasa sau al unei societati comerciale mici sau mijlocii trebuie sa se bazeze si pe beneficiile incotestabile pe care le ofera un multifunctional laser monocrom Canon MF232W. Vorbim aici despre performanta si calitate in utilizarea celor 3 functii incluse, simultan cu facilitatea de folosire in regim wireless prin sistemul de transmisie a datelor Wi-Fi 802.11b/g/n.

Practic se vor putea trimite catre acest Canon MF232W comenzi de lucru pentru imprimare de la orice dispozitiv mobil si atat de usor de la sistemul sau sistemele de calcul pe care le folositi in mod curent. Prin urmare aveti in fata propriul mic centru de prelucrare a documentelor prin imprimare, copiere si scanare, incat lucrul de zi cu zi, sau cel ocazional, va deveni extrem de eficient si confortabil.

Pentru imprimare Canon MF232W ofera o viteza de lucru de 23 de pagini pe minut la o rezolutie maxima de 600x600dpi, iar prima pagina printata va aparea in circa 6 secunde, uneori chiar mai putin in functie de incarcarea acesteia. Cu o memorie de 256MB si un sistem de alimentare cu 250 de coli, aveti libertate suficienta sa imprimati toate documentele de care aveti nevoie.

La copiere Canon MF232W mentine ritmul de 23 de pagini pe minut si o rezolutie asemanatoare imprimarilor. Contorul de multiplicare este disponibil pana la 999 de copii. Cu o rata de marire-micsorare intre 25 si 400% puteti obtine prin copiere detaliile necesare exact asa cum doriti.

Scannerul este pregatit sa realizeze fisiere cu o rezolutie optica de 600x600dpi, insa se poate ajunge pana la 9600×9600 in modul imbunatatit. Rezultatele scanarii le puteti directiona catre cloud, catre PC, iar display-ul LCD alb-negru cu 5 linii de vizualizare va ajuta sa gestionati rapid si sigur toate operatiunile pe care le solicitati lui Canon MF232W.

Cu un volum recomandat de 500 pana la 2000 de pagini pe luna, insa cu un ciclu maxim de 15000 de coli prelucrare prin imprimare sau copiere, Canon MF232W este livrat cu un cartus cu toner starter care acopera circa 900 de pagini. Mai apoi, veti utiliza un consumabil de tip CRG737.

In conditiile in care aveti un volum constant de lucru puteti opta pentru cel mai sigur serviciu de reincarcare cartus Canon MF232W care este asigurat constant si cu materiale de cea mai buna calitate la Refill Market in Sos. Pantelimon 291 din Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.