Reincarcare cartus Canon LBP251dw

Un produs ideal pentru a fi utilizat acasa sau intr-un birou a carei activitate este la un nivel mic spre mediu in privinta necesarului imprimarii de documente. Un produs care include calitati dintre cele mai apreciate de utilizatorii care doresc o conectare rapida si fara a utiliza cabluri intre imprimanta si dispozitivul dinspre care trimit documentul pentru procesare. Un produs economic din toate punctele de vedere si fiabil pe termen lung atat timp cat sunt respectate indicatiile de utilizare oferite de producator.

Sunt primele informatii despre aceasta imprimanta laser monocrom Canon LBP251dw care se remarca prin capacitatea de memorie de 512 MB RAM si viteza de 525 MHz a procesorului cu care este dotata. Pentru usurinta urmaririi cerintelor adresate si starii in care se afla imprimanta, Canon a dotat-o cu un ecran LCD cu 5 linii de afisare. Acest display este pozitionat spre spatele imprimantei intr-un unghi de 45 de grade, astfel ca vizualizarea sa se faca extrem de usor, dintr-o singura privire.

Asa cum amiteam Canon LBP251dw este pregatita sa preia comenzile de lucru prin conectare de tip Wireless tip 802.11b/g/n sau Wireless Direct Connection, dar cand este necesar este capabila sa recunoasca si o retea tip 10BASE-T/100 BASE-TX/1000BASE-T, precum si clasicul cablu USB 2.0 de mare viteza.

Viteaza de imprimare urca pana la 30 pagini pe minut pentru formatul A4, iar daca doriti printarea fata-verso veti primi crica 17 pagini pe minut. Pentru oricare dintre aceste situatii calitatea imprimarii este setata implicit la o rezolutie de 600x600dpi, sau o veti putea seta oricand doriti la 1200x1200dpi. Este de stiut ca timpul de incalzire pana la inceperea imprimarii obisnuite este de 16 secunde, insa dupa acest moment prima pagina imprimata va fi gata in doar 6 secunde.

Se recomanda un volum lunar de imprimare care poate pleca de la 750 si pana la 2500 de pagini, iar alimentarea cu hartie in tava standard poate fi de pana la 250 de coli. In tava de iesire se vor putea depozita in timpul printarii cel mult 150 de coli plasate de imprimanta cu fata in jos.

Aveti de ales oricare tipuri de suporturi media pana la dimensiunea A4, insa greutatea hartiei trebuie sa fie cuprinsa intre 60 si 120 g/m².

Punctul de plecare in utilizarea lui Canon LBP251dw este sustinut de un cartus initial care va imprima circa 2000 de pagini, insa dupa ce-l veti fi utilizat aveti de ales un cartus cu toner Canon CRG-719 care poate acoperi pana la 2100 de pagini, dar si un cartus cu randament dublu, Canon CRG-719H, care are capacitatea de a imprima circa 6400 de pagini format A4.

Este posibil ca in timp sa aveti adunate mai multe cartuse fara toner, iar acest lucru ar fi bine sa-l folositi in folosul dumneavoastra prin apelarea la un serviciu profesional de reincarcare cartus Canon LBP251dw. Acest serviciu este pus in lucru de Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291, unde materialele si manopera sunt profesionale, iar catusele reincarcate sunt testate chiar pe acest tip de imprimanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.