Reincarcare cartus Canon iP7250

Veti fi inca din primul moment incantati cand veti vedea aceasta imprimanta cu jet color Canon iP7250 pentru ca producatorul Canon include in fiecare produs tehnologie ce este apreciata de cei mai multi utilizatori.

Canon iP7250 este un produs cu inalta performata care a fost conceput sa redea cu o fidelitate exceptionala textul si imaginile pe care doriti sa le imprimati. Nu va exista nicio diferenta de calitate intre imprimarea monocroma si cea color, insa cu siguranta veti fi atrasi intotdeauna de a imprima color pentru calitatea Canon atat de cunoscuta si apreciata.

Conectarea imprimantei se face in doua moduri: prin cablu USB Hi-Speed, sau prin intermediul modului Wi-Fi integrat in protocol de transmisie IEEE802.11 b/g/n care va permite trimiterea de fisiere pentru imprimare direct de pe dispozitivile mobile pe care le detineti.

Pentru imprimari in format A4 Canon iP7250 este pregatita sa livreze 15 pagini pe minut in variata monocroma sau 10 pagini pe minut in variata color cu o rezolutie maxima de cel mult 9600x2400dpi. Daca doriti sa realizati economie de hartie activati simplu modul duplex. Canon iP7250 va permite imprimarea direct pe un DVD sau CD a imaginilor dorite sau a textului necesar pentru catalogarea in ordine a informatiile detinute pe mediile optice.

Avantajul incontestabil al acestei imprimante, aspect care se reflata direct in calitatea imprimarilor ce pot ajunge la nivel profesional, este dat de configuratia aleasa de Canon pentru cartusele de cerneala. Canon iP7250 functioneaza cu 5 catuse separate de cerneala si permite utilizatorilor sa aleaga cartuse de tip XL pentru extinderea timpului intre doua reincarcari sau cumparari de cartuse noi. Este suficient sa alimentati caseta inferioara cu 150 de coli de hartie simpla, sau pe cea superioara cu 20 de coli de hartie fotografica si imprimanta este gata pentru lucru.

Pentru inceput imprimata este dotata cu 5 cartuse initiale de cerneala, care practic sunt rezervoare de cerneala, capul de printare fiind pozitionat pe imprimanta, durata lor de utilizare variaza in functie de cromatica imprimarilor si gradul de umplere al paginilor. Cele 5 cartuse si autonomia lor sunt: pentru negru pigment Canon PGI-550PGBK autonomie circa 300 pagini A/N,  iar pentru cartusele color Canon CLI-551 black, cyan, magenta, yellow autonomie circa 330 pagini. 

Pentru oricare dintre aceste modele de cartuse cu cerneala puteti in timp sa beneficiati de serviciul pentru reincarcare cartus Canon iP7250 disponibil in cadrul magazinului Refill Market. Manoperea si consumabilele utilizate sunt conforme si verificate pentru compatibilitate totala cu Canon iP7250. Preturi si informatii suplimentare puteti gasi in urmatoarele link-uri:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.