Reincarcare cartus Canon i-SENSYS LBP6030B

Cand esti in cautarea unei imprimate de mici dimensiuni, dar care sa iti poata oferi maximul de calitate in privinta imprimarilor laser monocrom si a timpului de primire al paginilor printate, aceasta imprimanta laser monocrom Canon i-SENSYS LBP6030B indeplineste pe loc toate asteptarile.

Canon este expert in crearea de produse pentru birou si in special de produse care sa se adapteze rapid la cerintele utilizatorilor. Pentru acasa, dar si pentru o intreprindere mica, acest Canon i-SENSYS LBP6030B este pregatit in doar 7,8 secunde de la pornire sa-ti furnizeze prima pagina imprimata. Da, este posibil pentru ca tehnologia Canon nu inceteaza sa evolueze si implicit este marcata si calitatea rezultatelor. Este o calitate pe care o veti regasi in nivelul de rezolutie al imprimantei care atibge 2400x600dpi, lucru care incanta pe oricine.

Cand ai un numar mai mare de pagini de printat, Canon i-SENSYS LBP6030B ti le va lasa in tava de iesire intr-un ritm de 18 pagini pe minut, avantaj pe care il vei aprecia in special atunci cand timpul pentru finalizarea unei lucrari este foarte important. Te mai poti baza si pe memoria RAM care este disponibila la 32MB, suficienta spunem noi pentru fisiere cu dimensiuni peste medie.

Conectarea rapida prin cablu USB2.0 este recunoscuta de mai toate dipozitivele clasice de calcul, iar volumul recomandat de printare pe parcursul unei luni este de 5000 de pagini. Incarcand tava cu 150 de coli albe din gama de calitate 60 – 163g/m2, poti fi sigur ca vei avea spor in fiecare zi de lucru cu Canon i-SENSYS LBP6030B.

Din start, producatorul iti ofera un cartus de start care este capabil sa printeze circa 700 de pagini cu o rezolutie fixata la 600x600dpi, insa trebuie sa ai grija sa detii in rezerva un cartus compatibil Canon CRG-725 cu capacitate de printare de 1600 de coli.

In timp te poti baza si pe un serviciu din categoria profesionala pentru reincarcare cartus Canon i-SENSYS LBP6030B, pentru care tehnicienii de la Refill Market din Sos. Pantelimon 291, garateaza ca va fi impecabil din toate punctele de vedere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.