Reincarcare cartus Brother MFC-L2720DW

Special creata pentru cei care tin la acuratetea lucrarilor pe care le executa in cadrul unui birou, eleganta si in acelasi timp decenta in privinta spatiului ocupat, cu o conectivitate dorita de toti membrii biroului si cu viteza care va fi apreciata in special atunci cand nivelul cerintelor este foarte ridicat.

Am aratat mai sus primele informatii despre aceasta multifunctionala laser alb-negru Brother MFC-L2720DW care ofera cele patru functii de baza pentru aceasta categorie de aparatura pentru birou – imprimare, copiere, scanare si fax.

Este un produs care se incadreaza perfect in gama profesionala si nu veti avea nimic de pierdut daca il veti folosi inlcusiv pentru necesitatile personale, acasa. Conexiunea Wi-Fi este cea mai dezirabila modalitate de a interactiona cu acest Brother MFC-L2720DW, insa producatorul a intuit si eventualitatea conectarii prin retea locala sau prin cablu USB 2.0.

Viteaza de imprimare si copiere este de 30 de pagini pe minut, prima pagina imprimata va fi gata in doar 8,5 secunde, aceste beneficii fiind cert datorate procesorului de 256 MHz si memoriei de 32 MB RAM. Pe ecranul LCD cu diagonala de 6,8 cm de tip touchscreen aveti la indeamna toate informatiile despre starea de lucru si astfel puteti realiza facil urmatoarele comenzi.

Un ajutor excelent in lucrarile de copiere, scanare si trimitere de fax este dat de dispozitivul de incarcare autoamata a colilor, ADF, care permite plasarea deodata a 35 de coli pentru prelucrare. Pentru realizarea de economie de hartie actionati oricand este posibil modul duplex si respectati indicatiile producatorul de a lucra cel mult 2000 de pagini pe luna.

Calitatea imprimarii si a copierii se ridica la o rezolutie de 600x600dpi, in timp ce rezolutia scannerului este de 2400x600dpi in modul optic. Copiatorul permite realizarea de mariri si micsorari ale imaginii rezultate in aria de 25 pana la 400%, precum si copiere multipla pana la 99 de pagini. Scannerul este capabil de a oferi fisiere direct e-mail, sau fisiere imagine, precum si scanare OCR, sau scanare spre un fisier, totul la o calitate de adancime culoare de 48 biti (intern), sau 24 biti (extern) si 256 niveluri de gri. Viteza de transmisie a fax-ului atinge 33.6 Kbps si va invita sa accesati prin apelare rapida pana la 200 de numere si sa faceti transmisii spre cel mult 258 de locatii.

Pentru hartie puteti utiliza format de tip A4, A2, A6 la o greutate de  60 pana la 105 g/m2. Pentru depozitarea hartiei aveti de utilizat tava de intrare pentru 250 coli, iar pentru stocarea lucrarilor printate tava de iesire pentru 100 coli.

Primele imprimari sunt asigurate chiar de catre producator prin inluderea unui cartus de toner ce va printa sau copia pana la circa 1200 de pagini. In continuare, dupa terminarea catusului, aveti la dipozitie consumabile compatibile, precum unitate cilindru Brother DR2300 negru pentru 12000 pagini,  cartus compatibil toner pentru 1200 Brother TN2310, sau toner Brother  TN2320 pentru 2600 pagini.

Una dintre cele mai convenabile solutii pentru reducerea costurilor si care asigura in proportie de 100% calitatea imprimarilor si functionarea perfecta a multifunctionalei, este solicitarea serviciului profesional de reincarcare cartus Brother MFC-L2720DW. Este suficient sa intrati in legatura cu tehnicienii Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291 si aveti la dispozitie tot sprijinul logistic pentru a folosi un cartus reincarcat cu consumabile de cea mai buna calitate si testat in mod special pe acest model de multifunctionala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.