Reincarcare cartus Brother HL3140CW

Tehnologii noi incorpoate intr-o imprimanta cu volum redus care isi va gasi locul potrivit oricat de restrans ar fi spatiul destinat pe biroul din casa sau din mica firma pe care o conduci. Capacitatea de a primi date pentru imprimare dinspre dispozitive mobile este prezenta prin Wireless, lucru care este apreciat tot mai mult si conduce la eliminarea cablurilor de conectare.

Sunt doar cateva aspecte generale care ies in evidenta si pe care aceasta imprimanta laser color Brother HL3140CW este pregatita sa le mentina perfect functionale pentru un timp indelungat de utilizare.

Imprimanta este dotata cu un ecran LCD color cu 16 caractere, un procesor la 333MHz si 64MB de RAM si in caz de nevoie poate fi conectata si prin intermediul unui cablu USB 2.0. Tava de intrare este dimensionata sa primeasca pana la 250 de coli din hartie format A4, insa imprimarea se poate face si coala cu coala prin incarcare manuala in fanta dedicata. La iesire se pot depozita in tava pana la 150 de coli imprimante alb-negru sau color.

Prima pagina imprimata este disponibila la mai putin de 16 secunde de la pornirea lui Brother HL3140CW, insa dupa aceast moment viteza de imprimare ramane constanta la 18 pagini pe  minut. Calitatea este foarte buna in ambele modelitati de imprimare, rezolutia fiind implicita la 600x600dpi, iar in modul optimizat atinge 600x2400dpi.

Pentru un start excelent in lucrarile pe care le aveti de printat, Brother a inclus deja cartuse cu toner incarcate care au o autonomie de pana la 1000 de pagini. Se pot utiliza ulterior cartuse standard Brother TN-241BK pentru 2500 pagini alb-negru si cartuse Brother TN-241C/M/Y pentru 1400 de pagini color, sau  tonere de capacitate mare pentru printari color Brother TN-245C/M/Y pentru 2200 de pagini.

Avantajul utilizarii pe termen lung a acestei imprimante Brother HL3140CW este sustinut si de posibilitatea de a primi un serviciu profesional pentru reincarcare cartus Brother HL-3140CW. Solutia este testata si recomandata de centrul de reincarcari cartuse Refill Market din Bucuresti, sos. Pantelimon 291.

Aceasta varianta de utilizare cu costuri reduse a imprimantei este garantata de tehnicienii centrului datorita faptului ca toate materialele folsite la reincarcare si manopera care se pune in practica sunt profesionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.