Reincarcare cartus Brother HL-L3210CW

Calitatea documentelor firmei reprezinta chiar emblema acesteia, prin urmare detinerea in biroul administrativ a unei imprimanre laser color va ridica in mod evident nivelul de comunicare prin documentele pe care le emiteti pentru uz intern si cu atat mai mult pentru folosire in scop de promovare si alte relatii contractuale.

Pentru a putea beneficia de acest aport substantial folositi cel mai mic produs LED color care este reprezentat prin imprimanta laser color Brother HL-L3210CW. Este o tehnologie pe care Brother a lansat-o si pe care toti utilizatorii o apreciaza pentru capacitatea ei de a produce eonomic si la o rezolutie exceptionala documentele necesare.

Functiile cu care este proiectata, precum si calitatea de a fi compacta incat sa nu deranjeze spatiul disponibil pe un birou obisnuit de lucru, fac din acest Brother HL-L3210CW sa fie una dintre cele mai cautate imprimante laser color in acest moment. La acest aspect se adauga atat de apreciatul sistem inclus pentru a trimite spre printare documente de la distanta prin intermediul dispozitivelor moderne mobile. Conexiunea Wireless se realizeaza simplu si calitativ prin protocol 802.11n, insa exista si posibilitatea ca imprimnata sa fie conectata direct prin cablul USB 2.0.

Cu o viteza de lucru de 18 pagini pe minut atat pentru alb-negru cat si pentru color si cu o capacitate de intrare de 250 de coli pentru tava de intrare, Brother HL-L3210CW lucreaza rapid si eficient oricate documente ar fi necesare pentru o zi, o saptamana, sau chiar o luna de lucru intensa.

Afisarea informatiilor se face prin intermediul unui display LCD cu o linie care contine maxim 16 caractere, iar memoria RAM disponibila este de 256 MB. Procesorul ajuta esential avand o viteza de lucru de 800 MHz pentru ca toate sarcinile pe care le primeste sa fie livrate rapid.

Pe colile imprimate veti regasi o rezolutie de minim 600x600dpi, insa o veti putea amplifica pana la 600x2400dpi in modul optimizat. Prima coala de hartie imprimata este lasata in tava de iesire cu o capacitate de 150 de coli in mai putin de 15 secunde atunci cand la prima ora a zilei de lucru porniti imprimanta.

Pentru un volum recomandat ce este cuprins intre 300 si 1500 de pagini pe luna, Brother arata ca imprimanta va face fata perfect solicitarilor zilnice si in plus ofera utilizatorului un prim pachet de cartuse cu toner starter. Asadar tonerul initial de tip BK si CMY permit printarea a pana la 1000 de pagini. Aceste tonere sunt de tip TN-243 C.M/Y/BK in varianta pentru 1000 de pagini, dar exista si varianta de capaciate mare reprezentata de TN-247 BK pentru 3000 de pagini si C/M/Y pentru 2300 de pagini.

Cand aveti lucrari de mare anvergura luati in considerare si varianta de reincarcare cartus Brother HL-L3210CW pe care centrul Refill Market o realizeaza in conditii profesionale si cu garantie pentru calitatea imprimarilor pe care le veti realiza in continuare. In sediul din sos. Pantelimon 291, Bucuresti, primiti de fiecare data din partea tehnicienilor cele mai noi informatii despre reincarcari cartuse pe loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.