Reincarcare cartus Brother HL-L2360DN

Compacta, rapida si cu o fiabilitate excelenta, asa poate fi descrisa pentru inceput aceasta imprimanta laser alb-negru Brother HL-L2360DN. Brother nu se dezminte si furnizeaza solutii de imprimare tot mai bune in asa fel incat producerea de documente printate sa fie la indemana oricarui utilizator, de la cel de tip home-user si chiar pana la cel care detine o activitate comerciala mica.

Faptul ca imprimanta are dimensiuni reduse nu lasa loc vreunei negocieri in privinta calitatii imprimarilor alb negru, in schimb ofera utilizatorului mai mult spatiu pe masa de lucru. Pentru ca rezolutia cu care este prevazuta ajunge la 600×600 dpi se poate spune ca veti fi mai mult decat multumit de rezultate, iar dotarea cu 32MB memorie proprie va permite sa lansati spre procesare fisiere cu volum mare de date. Odata lansata comanda Brother HL-L2360DN va lasa in tava cu coli printate cate 30 de pagini in fiecare minut de functionare, iar daca doriti optimizarea consumului de hartie se pot printa 15 coli in fiecare minut in varianta duplex. Cu o tava de alimentare ce poate primi maxim 250 de coli aveti asigurat lucru fara grija.

Viteza nu este prezenta doar la capitolul pagini/minut, ci si atunci cand lansati prima pagina spre printare. De la momentul pornirii imprimantei si pana la prima pagina gata imprimata se vor scurge doar 8,5 secunde. Avand un volum recomandat de lucru cuprins intre 250 si 2000 pagini pe luna, Brother HL-L2360DN poate fi alimentata cu hartie cu specificatii de calitate cuprinse intre 60 si 105 g/m2. Respectand aceste indicatii aveti la dispozitie un aparat care poate imprima la cerere o multitudine de formate: A4, Letter, A5, A5 (Long Edge), A6 sau Executive.

Este util sa verificati periodic cantitatea de toner din cartus, iar atunci cand apar primele semne de epuizare optati pentru serviciul de reincarcare cartus Brother HL-L2360DN (Brother TN2310 sau Brother TN2320). Pentru siguranta primirii aceleiasi calitati la printare apelati la echipa Refill Market din Sos. Pantelimon 291, Bucuresti unde puteti gasi o gama completa de consumabile dedicate acestui model de imprimanta Brother HL-L2360DN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.