Reincarcare cartus Brother HL-B2080DW

Sa lucrezi relaxat, fara sa stai sa te gandesti la costurile de imprimare, este unul dintre cele mai apreciate beneficii atunci cand ai luat decizia sa folosesti o imprimanta laser monocrom. Daca la asta adaugi forma compacta si viteza mare de rulare a paginilor imprimate fara a fi zogomotoasa, atunci te poti gandi ca varianta cea mai buna este aceasta imprimanta laser monocrom Brother HL-B2080DW.

Gratie unei conexiuni de tip Wireless cu protocol 802.11b/g/n, precum si posibilitatea de a te conecta prin WiFi Direct de pe dispozitivul mobil sau tableta fara sa fie nevoie sa pornesti PC-ul si fara prezenta unui router wireless, atunci poti sa declari ca versatilitatea lui Brother HL-B2080DW este perfecta. Nu este de neglijat nici faptul ca este deja pregatita pentru cablare in retea tip 10Base-T/100Base-TX.

Fiind dotata cu un procesor de 600 MHz si o memorie de 64 MB RAM, imprimanta este pregatita sa duca la bun sfarsit sarcini ample de printare la o viteza de 34 de pagini pentru formatul clasic A4, ori 16 pagini pe minut cand se doreste imprimarea fata-verso. Vei putea urmari toata desfasurarea actiunii si starii de lucru pe un display LCD cu o linie de afisare.

In privinta calitatii Brother HL-B2080DW este proiectata sa ofere o rezolutie de 600x600dpi in modul implicit, insa aceasta varianta initiala se poate comuta pana la 2400x600dpi HQ1200 in modul imbunatatit.

Pentru prima pagina printata ai de asteptat doar 8,5 secunde si producatorul arata ca un volum de 2000 de pagini pe luna este recomandat sa nu fie depasit. Este important sa folosesti la maxim capacitatea tavii de intrare care primeste 250 de coli si pe care o vei incarca cu hartie de tip A4, Letter, A5, A5, A6 sau Executive cu calitate de greutate cuprinsa intre 60 si 163 g/m2. Pentru fanta de alimentare manuala se va folosi hartie cu greutatea specifica cuprinsa intre 60 si 230g/m2 pe care o vei incarca in fanta, coala cu coala.

Cand ai lucrari ample de imprimat verifica periodic tava de iesire pentru ca aceasta nu poate primi spre depozitare decat 150 de coli, pe care le vei gasi depuse cu fata in jos.

Cum aminteam in deschiderea prezentarii, Brother HL-B2080DW lucreaza cu sistemul de imprimare TonerBenefit si gratie cartusului initial oferit de producator va imprima perfect pana la 2000 de pagini, astfel ca rentabilitatea costurilor legate de imprimare va fi confortabila.

Ulterior poti folosi toner tip standard Brother TN-B023 pentru circa 2000 de pagini si unitatea de cilindru Brother DR-B023 pentru circa 12,000 de pagini de format A4.

Maximizarea reducerii costurilor pe termen lung, fara afectarea in vreun fel a calitatii initiale, o vei putea primi daca optezi pentru un serviciu care se realizeaza cu tehnica si materiale profesionale pentru reincarcare cartus Brother HL-B2080DW. Pe masa de lucru la Refill Market, in Bucuresti, sos. Pantelimon 291, tehnicienii nostri adopta cea mai noua tehnologie de reincarcare, folosesc toner compatibil si testat, pentru ca in final sa testeze si sa valideze cartusul reincarcat chiar pe aceast model de imprimanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.