Reincarcare cartus Brother HL-1223WE

Pentru o solutie convenabila atat ca spatiu ocupat pe birou, cat si din punct de vedere al paginilor ce pot fi printate lunar, aceasta imprimanta laser monocrom Brother HL-1223WE va aduce beneficii importante.

Calitatea imprimarii este una dintre cele mai solicitate caracteristici pe care oricine o va cauta cand se foloseste o cu imprimanta laser monocrom. Aici Brother HL-1223WE depaseste cu mult oricare alta varianta de dispozitiv pentru imprimat pentru ca rezolutia poate fi ajustata pana la nivelul de 2400x600dpi.

Veti fi interesati cu siguranta si care sunt metodele de conectare ale imprimantei la desktop sau laptop, sau daca poate fi utilizata si dinspre dispozitive mobile. Clasica conectare prin cablul USB 2.0 de mare viteza este prezenta si in plus aveti de activat si folosit foarte simplu si sistemul de transmisie a datelor Wireless.

Veti fi solicitat sa acordati atentie in legatura cu tipul de hartie cu care Brother HL-1223WE este prevazuta sa functioneze in conditii optime. Acest aspect este centrat pe greutatea nominala a hartiei care se masoara in grame pe metru patrat. Ca atare este indicat sa aveti unul sau mai multe topuri de hartie cu greutate cuprinsa intre 65 si 105 g/m2. In functie de grosimea hartiei pentru incarcarea tavii de intrare aveti un volum de cel putin 150 de coli atunci cand hartia utilizata este caracterizata prin indicele 80 g/m2. Tava de iesire este pregatita sa retina 50 de coli dupa prelucrare.

Daca ati ales tipul de conexiune si hartia este deja prezenta in tava de intrare, puteti incepe oricand lucrul pentru ca producatorul ofera un prim cartus incarcat cu toner. Este un cartus din categoria starter de tip Brother TN-1090 si poate produce circa 1500 de coli in functie de nivelul de rezolutie pe care il setati. Nu va faceti griji in a trimite spre imprimate lui Brother HL-1223WE fisiere cu dimensiune mare pentru ca cei 32 MB de memorie RAM pot face fata fara probleme gestionarii lor.

Cand apar primele semne ce tonerul din cartus este pe terminare nu asteptati chiar momentul in care nu se va mai vedea nimic pe pagina. Serviciul pentru reincarcare cartus Brother HL-1223WE este disponibil in varianta profesionsita la Refill Market, in Bucuresti, sos. Pantelimon 291. Rezultatul reincarcarii este de cea mai buna calitate pentru ca atat manopera cat si tonerul care se utilizeaza sunt certificate pentru a fi utilizate cu acest model de imprimanta laser monocrom Brother HL-1223WE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.