Reincarcare cartus Brother HL-1210WE

O imprimanta pentru toti cei din casa, sau pentru biroul de servicii pe care il conduci. O imprimanta laser monocrom la care conectarea se poate face Wireless si calitatea imprimarilor este impecabila. O imprimanta pregatita in orice moment sa ruleze zeci de pagini la o viteza de 20 de coli pe minut cu minim de consum energetic si de toner.

Am caracterizat rapid primele beneficii cu care va intampina aceasta imprimanta laser monocrom Brother HL-1210WE care datorita dimensiunilor compacte o veti putea aseza chiar si pe cel mai mic spatiu ramas pe birou. Este dotata cu un procesor de ARM9 la 200 MHz si o memorie RAM de 32 MB care vor lucra simultan pentru sarcinile pe care le primesc.

In caz de nevoie, este disponibila si o interfata de conectare Hi Speed USB 2.0, altfel partajarea intre sursele de job pe care le primeste se face rapid si eficient prin sistmeul WiFi. In mai putin de 10 secunde de la primirea sarcinii de imprimare Brother HL-1210WE va livra in tava de iesire ce are o capacitate de 50 de coli prima pagina imprimata. Pentru lucrari continue tava de intrare trebuie incarcata cu pana la 150 de coli.

Folosind hartie de calitate aveti la dispozitie rezultate dintre cele mai bune pentru ca rezolutia nativa a imprimantei este de 600x600dpi. In plus este dovedit ca nivelul consumului de toner este foarte mic, iar primul cartus de Brother TN-1030 pe care il primiti din partea producatorului este capabil sa ofere pana la 1000 de pagini printate. Dupa depasirea acestei valori oricand veti avea nevoie de un nou cartus cu toner, iar acest model de cartus toner Brother TN-1030 pentru 1000 de pagini reprezinta una dintre solutii.

Varianta foarte accesibila in legatura cu asigurarea tonerului pentru imprimare de calitate poate fi si cea prin care solicitati un serviciu profesional pentru reincarcare cartus Brother HL-1210WE. Daca ati putea fi ingrijorati in legatura cu pierderea beneficiului calitatii imprimatelor realizate cu un astfel de cartus, echipa Refill Market din Sos. Pantelimin 291, Bucuresti, va garanteaza ca nu aveti motive in acest sens.

Serviciul de reincarcari cartuse pe loc este intotdeauna realizat cu tehnologie moderna si, ceea ce este cel mai important, cu materiale consumabile toner de cea mai buna calitate. In plus, pentru confirmare, fiecare cartus reincarcat cu toner va fi testat prin verificare in functionare chiar pe modelul de imprimanta cu care este compatibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.