Reincarcare cartus Brother DCP-1610WE

Compact si fiabil, cu un stil aparte care se va mula perfect pe orice birou de lucru atat in mediul rezidential cat si in spatii de birouri ale firmelor mici, acest multifunctional laser monocrom Brother DCP-1610WE va lucra cu multa precizie si viteza pentru tot necesarul de documente printate, copiate sau scanate.

Cel mai special beneficiu este cel legat de posibilitatea amplasarii sale in orice loc al camerei pentru ca trimiterea de fisiere pentru imprimare se poate face prin intermediului sistemului Wi-Fi cu care este dotat. In plus aveti desigur posibilitatea de a conecta acest Brother DCP-1610WE si prin intermediul unui cablu USB 2.0 de mare viteza.

Optiunea de imprimare a documentelor se realizeaza cu o rezolutie de cel mult 2400x600dpi in cazul in care aplelati la optiunea de optimizare. Calitea impecabila a copierii este generata de aplicarea unei rezolutii de 600x600dpi, in timp ce scanarile vor oferi fisiere a caror rezolutie atinge 600x1200dpi, dar si 19200x19200dpi cand puneti in functiune software-ul dedicat Brother.

Viteza nu va ramane in urma niciodata pentru ca Brother DCP-1610WE stie sa puna in tava de iesire nu mai putin de 20 de pagini in fiecare minut de lucru atunci cand imprimati sau realizati copii ale unor documente.

Toate aceste beneficii sunt constante si vor ramane asa pe termen lung de utilizare pentru ca acest multifunctional are incorporat un procesor ARM9 200MHz si 32 MN de memorie RAM cre vor fi indestulatoare pentru lucrari personale sau de birou. Nu va veti mira prea mult cand prima coala printata sau copiata va fi deja procesata dupa 10 secunde de la pornirea sa. Folositi-va usor  si de afisajul LCD cu 16 caractere care sunt asezate pe 2 lini pentru a identifica operatiunile adresate si starea in care se afla acestea.

Producatorul indica utilizarea de formate clasice pentru hartie, A4, Letter, Legal sau Folio fiind cele mai comune. Greutatea acestor tipuri de hartie trebuie sa fie respectata pentru o utilizare de calitate, ea fiind cuprinsa intre 65 si 105 g/m².

Punerea in functiune este asigurata perfect de includerea in pachetul multifunctionalului a unui cartus cu toner standard Brother TN-1030 pentru 1000 de pagini. Este inclusa si unitatea de imagine de tip Drum DR-1030 pentru 10000 de pagini A4.

Cand observati ca apar primele semne de epuizare a toner-ului din cartus puteti solicita un serviciu pentru reincarcare cartus Brother DCP-1610WE. Atat timp cat acest serviciu este prestat in conditii profesionale de manopera si este utilizat toner compatibil cu acest model de multifunctional, nu aveti nicio grija in privinta calitatii imprimarilor ulterioare si a integritatii aparatului.

La Refill Market, in sos. Pantelimon 291 – Bucuresti, aceste norme profesionale sunt 100% respectate si veti primi garantie totala in aceasta privinta. Tehnicienii nostri sunt oricand dispusi sa va acorde asistenta pentru tot ceea ce are legatura cu reincarcarea de catuse cu toner sau cerneala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.